|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά είναι αυτά που βλέπεις,έχω τα ίδια με 4 ανεμιστηρακια συνδεδεμένα με stc1000 σε 120 λίτρα και κάνει δουλειά
|
|||
|
|||
![]()
θα το τσιμπήσω και εγώ τότε
χαχαχαχαχα ανάγκη το έχω ήδη έχει ανέβει η θερμοκρασία του ενυδρείου μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://www.aliexpress.com/item/Aqua...ceBeautifyAB=0 ειναι 39 εκατοστα μηκος, και το αλλο που ειπα απο bangood με 6 ανεμηστηρια εχει 41 εκατοστα μηκος ! εσυ ποιο απο τα 2 εχεις ? και το βασικο ,κανουν θορυβο?? Ειδα οτι του ali εχουν 2 ταχυτητες ,το δικο σου εχει 2 ταχυτητες ή οχι? Το ψαχνω πρωτα απο bangood γιατι εχει με περιπου 3 ευρω priority direct mail, που σημαινει οτι ερχονται μεσω Ολλανδιας με οτι αυτο συνεπαγεται και οχι απο κινα (οχι τελωνειο ,παραλαβη σε περιπου 10 -15 μερες!) που ομως δυστυχως δεν εχει τα ιδια με του aliexress |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά τρέχω 4 ενυδρεία (20,35,60 και 120 λίτρα) σε όλα έχω αντίστοιχα ανεμιστηρακια συνδεδεμένα με stc,μια χαρά δουλειά κάνουν όλα,εγώ τα είχα πάρει από ebay,
θα σας τα βγάλω και φωτογραφία απλά πρέπει να τα βγάλω από την ντουλάπα γιατί δεν τα έχω συνδέσει ακόμα
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε
|
||||
|
||||
![]() Ευχαριστω εκεινο που βλεπω ειναι οτι το 4αρι ειναι με πιο μικρους ανεμιστηρες (οπως του bangood) και τα 2 με μεγαλους(οπως του aliexpress) |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΥΞΗ ΣE ΡΙΟ 180 | lionor | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 58 | 24-10-12 11:48 |
ψυξη | karterhs | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 24-06-12 01:14 |
ψυξη | xploder | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 09-06-11 01:16 |
ψυξη | VLASIS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 21-04-10 22:23 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |