|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω βάλει τούλι στο φίλτρο,και στο καθάρισμα δεν έχω βρεί ποτέ γαρίδα μέσα.
Οι μετρήσεις μου είναι όπως πρέπει.Ρουτίνες σταθερές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το C02,για το λόγο αυτό το μείωσα,όπως και τα λιπάσματα.Το μόνο που ρίχνω είναι flourish 0,8 ml την εβδομάδα,και κάλιο 3 ml την εβδομάδα. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά ανακάλυψα ότι με την αλλαγή του νερού ρούφαγα και μερικά μικρά γαριδάκια.Στις 2 τελευταίες αλλαγές,τσεκάροντας το παλιό νερό της αλλαγής,βρήκα 7 μωρά που θα πήγαιναν για πότισμα στα λουλούδια.
Από την τελευταία γέννα,για πρώτη φορά μετράω αρκετούς απογόνους! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη,δεν μπορώ να βάλω τούλι,γιατί στην αλλαγή μαζέυω με το λάστιχο πολύ φυτό από τα κλαδέματα.
ΑΠλά θα προσέχω περισσότερο... |
|
||||
|
||||
![]()
Στην εξαγωγη μπορεις να βαλεις μια καλτσα υλικων με ψιλο ματι ωστε να μαζευοντε ολα εκει.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY φυτεμένο | manos3 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 26-09-16 15:02 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |