|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ δυνατο,μπραβο!!
κι althernathera reniiki mini μπορεις να βαλεις,κρατιεται χαμηλα κ κοκκινιζει πιο ευκολα νομιζω απο ludwigia..η ludwigia οσο και να την κλαδεψεις ποσο κοντη να μεινει;
|
|||
|
|||
![]()
Θέμη και εγώ προς την alteranthera προσανατολίζομαι.
Από Δευτέρα θα ψάξω να την βρώ,ή θα την παραγγείλω... |
|
||||
|
||||
![]()
Γυρω στους 10 ποντους και χρωματικα ειναι πολυ καλυτερη!
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη μπορει οντως να ναι ετσι,κι εγω δεν ετυχε να βαλω sp mini super red so far..
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα λιγο ρε γμτ αλλιως θα εστελνα!
|
|||
|
|||
![]()
Διάβασα ότι και οι 2 μπορούν να αναπτυχθούν με δέσιμο σε ρίζα,ισχύει?
Είδα την sp.super red να χρησιμοποιείται σε δημιουργεία bonsai. Εκτός από το σημείο πίσω χαμηλά που θέλω να καλύψω,θα ήθελα 1-2 μικρά κόκκινα τμήματα στο ξύλο στην αριστερή μεριά. |
|
|||
|
|||
![]()
Πρίν και μετά το κλάδεμα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Νικο καλημερα! τωρα το ειδα το θεμα!
ωραιο ειναι το ενυδρειο σου, θα ηταν καλυτερα αν περιοριζες αρκετα την μοντε καρλο. εχει φουντωσει πολυ και εχασες ολες τις ωραιες λεπτομερεις που ειχες με τις πετρες! θα ηταν πιο ωραιο να εβγαινε αναμεσα απο τις πετρες χωρις να τις καλυπτει και χωρις να φτανει εντελως μεχρι το τζαμι. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο.
Το θέμα είναι ότι το καλοκαίρι έλλειψα 15 μέρες,και γυρίζοντας βρήκα πραγματικά μια ζούγκλα.Ειδικά το monte είχε απλωθεί ΠΑΝΤΟΥ.Κάλυψε πέτρες,την moss που είχα αριστερά,τα πάντα. Στην συνέχεια,λόγω δουλειάς,δεν είχα τον χρόνο για σωστό κλάδεμα.'Εκανα ένα γρήγορο να πάρει μια ανάσα ο χώρος,και περιμένω χρόνο για ένα περιποιημένο. Έχω κόψει όλα σχεδόν τα λιπάσματα,έχω μειώσει CO2 με σκοπό να το καταργήσω,γιατί με την ανάπτυξη που είχα χρειάζεται πολύ χρόνο και συχνό κλάδεμα για να το διατηρήσω όπως θα ήθελα. Μετά κατάλαβα πως έκανα λάθος και στο hardscape στην αρχή. Ο τρόπος στησίματος με τα κλαδιά,με δυσκολεύει πάρα πολύ στο κλάδεμα. Το επόμενο θα το κρατήσω πολύ απλό! Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY φυτεμένο | manos3 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 26-09-16 15:02 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |