|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά δεν είχα υπομονή μέχρι αύριο και τις έβγαλα τώρα και καθάρισα και την άμμο είχε γίνει χαλιά αύριο πρωί πάω για χωματοτεχνικη και άτλας που είμαι και κοντά
------------------------- και βλέπω τη πετρες να πάρω εσείς τη προτείνεται? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη καλατζος : 21-09-17 στις 20:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Στα εγραψα στην αρχή.
Οι πετρες Λάβας τριβονται. Διαλεξε πετρες με στρογγυλεμένες γωνίες αλλα οχι σαν βοτσαλα. Δες αυτες που ειχα και θα καταλάβεις. Καφε βαλεις..μαυρες ασπρες βαλεις ....καποια στιγμή απο την αλγη θα αλλάξουν χρωμα. Αρκει να βαλεις ιδιες πετρες εισαι οκ. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να μην είναι τραχιες. Να είναι σαν μεγάλα βότσαλα δηλαδή στρογγυλεμενες. Σαν Τ Οκ Υ Λάμπρου που σου έδειξε ο Κλεοβουλος. Πάρε διάφορα μεγέθη. 2 3 πολύ μεγάλες, αρκετές μεσαίες και μερικές μικρές.
|
|||
|
|||
![]()
Να τις στηρίξω στο πίσω τζάμι να
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν έχει νόημα. Θέλουμε περάσματα. Αν τις στηρίξεις δεν θα βοηθήσει
|
|||
|
|||
![]()
Να της κάνω δύο σωρούς μια αριστερά και μια δεξιά ή μια σειρά στη μέση όπως του παιδιού που μου έδειξε ο φίλος ευχαριστώ και συγνωμη για την ζαλάδα
|
|
|||
|
|||
![]()
Το "παιδί" ...είμαι εγώ ....και μόνο σειρα δεν εχω στήσει.
Όσο για τις "ντανες" αριστερα και δεξιά....σκοπευεις να θαψεις τιποτε απο κάτω ??? Αν οχι...τοτε μην το κανεις. Οι πετρες πρεπει να ειναι διαφορα μεγεθη και φυσικά βαλμενες. Κανε και καμια κατολισθηση...βαλε και μερικες πολυ μεγαλες.... Μην τις βαλεις να στηριζονται στο τζαμι. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ φιλέμου για τις συμβουλές σου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | poltre | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 78 | 24-05-15 16:41 |
Αρχάριος | Pavlik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 08-06-13 22:20 |
Αρχάριος | paulos-k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-01-11 02:19 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |