|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καθαρο το ενυδρείο Σπύρο.
Καλό στοκαρισμα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 31-07-17 στις 21:34 |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα και καλο μηνααααα σε ολο το φορουμ .
Ε ναι Σακη σε ευχαριστω πολυ , οντος καθαρισε , κοιτα δεν την ενοχλει ακριβως , ισως την καθαριζει απο παρασιτα , απλα αυτο που ενοχλει εμενα ειναι οτι της κλεβει φαι σταθερα σε καθε ταισμα , πρεπει να κανω το κολπο με το πλαστικο ποτηρακι λογικα για να την καταφερω να προλαβει να φαει λιγο. εχει κατσει η ατιμη αναποδα και με δυσκολευει λιγο . εν το μεταξυ , αγορασα κατι ταμπλετεσ για να της ξεγελασω λιγο της γαριδουλες , αλλα αυτες με το που βλεπουν το χερι μ μεσα στο νερο ξεχνανε την ταμπλετα και ερχοντε πανω μου. καμια φορα της διωχνω με την συριγγα που ταιζω . αλλα δεν κραταει πολυ ξανα στην ανεμωνη για κλεψιμο πανε . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή φάση παντός που παίζει στο χέρι σου .
Εγώ ένα διάστημα έπαιζα καθημερινά αλλά κάποιος κύριος μου είπε να μην βάζω χέρια μέσα! |
|
|||
|
|||
![]()
Σακη και εγω τα χερια μεσα ειμαι ολη την ωρα , λατρευω το αγγιγμα απο την ανεμωνη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλημέρα Σπύρο! μια φορά την εβδομάδα τα χέρια μέσα, μόνο καλό θα κάνεις έτσι! εγώ προσωπικά δεν τις ταΐζω τις δικές μου, τρώνε όταν ταΐζονται και τα ψάρια! δεν το έφαγε η ανεμώνη τον γοβιο, κάπου θα λούφαξε και θα αποσυντέθηκε, γιαυτό βρήκες και τα κόκκαλα! |
|
|||
|
|||
![]()
λουφαξε και ψωφισε και της τσακωσα της γαριδες να το κανουν δειπνο διπλα κολητα στην ανεμωνη , η φαντασια μου οργιασε και φανταστικα πως εφαγε και το εφτυσε και το περιλαβανε μετα οι γαριδες .
τεσπα , θα κοψω κι εγω τα χερια μεσα , μια φορα την εβδομαδα και πολυ ειναι λοιπον , παντος δεν την εχω δει ποτε να τρωει σε ενα μηνα ,,, ελπιζω να μην παθει ασιτεια |
|
|||
|
|||
![]()
Σπύρο εγώ ξέρω φίλο που δεν έκανε καθόλου τάρκετ, μόνο ότι άρπαζαν από την στήλη του νερού.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-08-17 στις 23:17 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |