|
|
|||
|
|||
![]()
Σακη και εγω τα χερια μεσα ειμαι ολη την ωρα , λατρευω το αγγιγμα απο την ανεμωνη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλημέρα Σπύρο! μια φορά την εβδομάδα τα χέρια μέσα, μόνο καλό θα κάνεις έτσι! εγώ προσωπικά δεν τις ταΐζω τις δικές μου, τρώνε όταν ταΐζονται και τα ψάρια! δεν το έφαγε η ανεμώνη τον γοβιο, κάπου θα λούφαξε και θα αποσυντέθηκε, γιαυτό βρήκες και τα κόκκαλα! |
|
|||
|
|||
![]()
λουφαξε και ψωφισε και της τσακωσα της γαριδες να το κανουν δειπνο διπλα κολητα στην ανεμωνη , η φαντασια μου οργιασε και φανταστικα πως εφαγε και το εφτυσε και το περιλαβανε μετα οι γαριδες .
τεσπα , θα κοψω κι εγω τα χερια μεσα , μια φορα την εβδομαδα και πολυ ειναι λοιπον , παντος δεν την εχω δει ποτε να τρωει σε ενα μηνα ,,, ελπιζω να μην παθει ασιτεια |
|
|||
|
|||
![]()
Σπύρο εγώ ξέρω φίλο που δεν έκανε καθόλου τάρκετ, μόνο ότι άρπαζαν από την στήλη του νερού.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-08-17 στις 23:17 |
|
|||
|
|||
![]()
ενα βιντεακι χθεσινο
https://www.youtube.com/watch?v=0htD...r#action=share |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο καθαρό ενυδρείο....
Τα ψαράκια έχουν χώρο και γουστάρουν! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 13-08-17 στις 19:12 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σπύρο, πανέμορφα ωριμάζει ο ύφαλος!
Καλυτερα τις Μόντι να τις χαμηλωσεις θεση, ειναι επεκτατικές και κανουν σκιές! Καλη συνεχεια φιλαρακι..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |