|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον αυτο. Γιατί θα μπορούσαμε π.χ. να αλλάξουμε τη δοσολογία του μελαφιξ (να το χορηγήσουμε πιο αραια) και να το κάνουμε από μόνοι bettafix , εφόσον πάντοτε η δραστική ουσία είναι η μόνη διαφορά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι αυτό που είπε ο Γιώργος, είναι το ίδιο ακριβώς προϊόν , και μάλλον φτιάχτηκε για μικρά ενυδρεία. Η σχέση δόσης και περιεκτικότητας σε δραστική ουσία , από όσο είδα είναι ίδια. Γιατί αν σε ένα ενυδρείο 35 λίτρων πρέπει να ρίξεις 5 ml melafix ή 480 σταγόνες betafix που σε ml είναι περίπου 20ml ποια η διαφορά όταν το bettafix έχει το 1/4 της δραστικής ουσίας του melafix ; Ρίχνεις κανονικά τη δόση του melafix
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για αρχάριο με μονομαχο | Constantinos_S | Bettas | 43 | 25-04-17 18:52 |
Βοήθεια για Μονομαχο. | mansos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 15-11-16 21:34 |
Βοήθεια για την μονομαχίνα μου | isidor | Bettas | 23 | 28-10-16 12:54 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |