|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι είναι.......
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια ειναι η αποψη σας για τα σκευασματα με aloe vera; Πιστευετε πως βοηθουν στην αποκατασταση του αγχους, και βοηθουν τα συγχισμενα ψαρια να αναρρωσουν;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ας μας πει καποιος ή κάποια,που να έχει ανάλογη εμπειρία πάνω σε αυτό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mansos;1018451]Δεν έχω αρκετή εμπειρία πάνω σε αυτό.
Ας μας πει καποιος ή κάποια,που να έχει ανάλογη εμπειρία πάνω σε αυτό. Απ ότι είπαν και κάποιοι άλλοι τα σκευάσματα βοηθούν... Δεν ξέρω ίσως αξίζει να προχωρήσεις στη χρήση κάποιου απ αυτά. |
|
||||
|
||||
![]()
Για να τα βάλουμε λίγο τα πράγματα στη σειρά τους,
μιλάω για το Melafix και το Bettafix η δοσολογία στο Melafix είναι 5ml / 10 USG η δοσολογία στο Bettafix είναι 12 σταγόνες / 1/4 USG αν θέλουμε να βάλουμε Bettafix σε 10 USG θα πρέπει να να βάλουμε 4 Χ 12 Χ 10 = 480 σταγόνες αν υποθέσουμε πως το κάθε ml έχει 22 με 24 σταγόνες τότε τα 5 ml Melafix είναι 110 με 120 σταγόνες δηλαδή το 1/4 περίπου σε σταγόνες η σχέση με το Bettafix το Bettafix όμως έχει το 1/4 της δραστικής ουσίας που έχει το Melafix κάνω κάπου λάθος ; ή μάλλον η API μας δουλεύει και το marketing πλασάρισε ακόμα ένα προϊόν ;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Slitherin : 27-07-17 στις 16:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ κι επαυξανω σε αυτό που λες... Οτι τα φάρμακα δεν είναι αναγκαία παντα. Ειδικα οταν καποια αρρωστια ( στο πρωτο ομως σταδιο παντα) οφειλεται σε κακες συνθηκες. Και αν δεις αυτό τον έχω συμβουλέψει...αλλαγές κι μετρήσεις... Βέβαια υπαρχουν κι πολύ σοβαρές περιπτωσεις...
Οι συνθήκες πρεπει παντα να είναι σωστές. Αλλά το ψάρι αν έχει ταλαιπωρήσει το θέλει το φάρμακο του. |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανοίγει φώτα... Άστον θα ησυχασει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για αρχάριο με μονομαχο | Constantinos_S | Bettas | 43 | 25-04-17 18:52 |
Βοήθεια για Μονομαχο. | mansos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 15-11-16 21:34 |
Βοήθεια για την μονομαχίνα μου | isidor | Bettas | 23 | 28-10-16 12:54 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |