|
|
||||
|
||||
![]()
Μπάμπη απο μια μικρή αναζήτηση που έκανα είδα οτι σχεδόν όλα τα φίλτρα έχουν αυτό το υψος... Εγώ θα εφιαχνα ενα ντουλαπάκι ... Το φίλτρο το εσωτερικό ίσα ίσα που πιάνει χώρο... Ενω ενα εξωτερικο θα κανει κι αν πάρεις πιο μεγαλο ενυδρείο...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μελλοντικα ειναι κατι που ισως να γινει, αλλα στο μακρινο μελλον. Οποτε δε βρησκω και το λογο να παρω απο τωρα το φιλτρο και να το εχω να καθεται (σκεψη που περασε απο το μυαλό μου) ------------------------- Σας ευχαριστω παντως για τον χρονο σας και με συγχωρειτε για την ανευ λογου ταλαιπωρια. Ειλικρινα το οτι δε θα χωρουσε στο ντουλαπι δεν ειχε περασει απο το μυαλό μου. Και παλι σας ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 27-07-17 στις 16:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δε βάζεις άλλο εσωτερικό φίλτρο;
Εγώ σε 75 λίτρα έχω το EHEIM biopower 240 Αφού δε σε παίρνει ο χώρος για εξωτερικό φίλτρο παίρνεις αυτό και ξενοιάζεις... Για μένα είναι η κορυφαία επιλογή σε εσωτερικό φίλτρο καθώς έχει αρκετό χώρο για βιολογικό υλικό, πολύ καλή ροή (750 l/h), ρυθμιστή ροής και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Το έχω 1 χρόνο τώρα και το καθαρίζω κάθε 2 μήνες, χωρίς να μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη αλλά αφού δεν υπάρχει χώρος για εξωτερικό φίλτρο, το biopower θα σε καλύψει απόλυτα. Ωπ! Τώρα είδα το ύψος του ενυδρείου σου... Το 240 δε σε παίρνει αλλά πας άνετα στο 200 που έχει ύψος 27 εκατοστά και είσαι άρχοντας!
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπη, διπλα απ το ενυδρείο σε παιρνει να μπει;
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι. Δυστυχώς. Το κενό στο οποίο είναι το έπιπλο του ενυδρείου είναι 5 εκ μεγαλύτερο από το υπάρχον έπιπλο.
Επίσης δεν υπάρχει μέσα στο σπίτι άλλος χώρος ικανός για να τα μεταφέρω. Δυστυχώς ή μόνη λύση που σκέφτομαι είναι η αντικατάσταση του επίπλου αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή είναι αδύνατο να γίνει. Εκτός φυσικά κι αν πάω στη λύση του νέου εσωτερικού |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι αλλο εσωτερικό βρε..
Τοτε παρε αυτο. Ο ενας καδος (1λιτρο) ειναι κοντος, αργότερα που θα αλλαξεις επιπλο η και ενυδρείο, παιρνεις ξεχωριστα και κουμπωνεις οσους καδους θελεις. Η αντλια του ειναι εξωτερικη, για να μην πιανει χωρο στο ντουλαπι, που ενδεχεται να μην σε παιρνει κιολας, θα την βαλεις πανω στο λαστιχο, στην εξοδο του φίλτρου (εξω απο το ντουλαπι) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο | Sallllonikios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 05-02-16 21:24 |
προ φίλτρο και R/O | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 07-11-08 01:13 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Φίλτρο | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-03-08 17:00 |