|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη μου προταθηκε και το JBL 401 ή 701 το οποιο στην Ελλαδα παιζει στα 120¤ αλλα στο ebay το βρηκα στα 75-85¤
Ποια ή άποψή σας? Σε σχεση με το 2208? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δημητρα δυστυχως απ ' οτι βλεπω το FLUVAL ειναι τεραστιο. Το ντουλαπι που εχω διαθεσιμο ειναι μονο 30 εκ υψος οποτε δεν χωραει.
Το JBL CristalProfi e701 greenline το βρηκα ebay στη Γερμανια 85¤ κι αν ειναι σωστες οι διαστασεις χωραει. Οποτε μαλον για εκει παω. Ειναι δυνατον να ειναι οι διαστασεις του (L/H/W): 180 x 210 x 350 mm Το υψος μικροτερο απο το πλατος? Το εχει καποιος να μου πει? |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα ... Θεωρω πολλα τα λεφτα για ενα jbl...Βεβαια δεν τα έχω δουλέψει ποτε.Απο οτι βλέπω όμως είναι σαν "στούμπος"
![]() Μπάμπη λάθος εκανα κοιτά τι λέει στο site τους για το 401.Προφανώς οι διαστάσεις που ειδες είναι για το κάδο μέσα... Γενικά θα εχεις πρόβλημα με το 30 υψος. Είναι λίγο. Και τα σωληνακια που θα τα βάλεις ; τα εχεις υπολογίσει ; θέλουν κι αυτά ύψος.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ουτε το JBL χωραει . 35 υψος εχει.
Ουτε και διπλα στο ενυδρειο μπαινει γιατι θελει ελαχιστη διαφορα υψους που επισης δεν εχει αφου το ενυδρειο μου ειναι 35εκ Με βλεπω να μενω με το μικρο εσωτερικο και να το καθαριζω καθε εβδομαδα μεχρι να μου σπασει τα νευρα και να το βαρεθω |
|
||||
|
||||
![]()
Μπάμπη απο μια μικρή αναζήτηση που έκανα είδα οτι σχεδόν όλα τα φίλτρα έχουν αυτό το υψος... Εγώ θα εφιαχνα ενα ντουλαπάκι ... Το φίλτρο το εσωτερικό ίσα ίσα που πιάνει χώρο... Ενω ενα εξωτερικο θα κανει κι αν πάρεις πιο μεγαλο ενυδρείο...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μελλοντικα ειναι κατι που ισως να γινει, αλλα στο μακρινο μελλον. Οποτε δε βρησκω και το λογο να παρω απο τωρα το φιλτρο και να το εχω να καθεται (σκεψη που περασε απο το μυαλό μου) ------------------------- Σας ευχαριστω παντως για τον χρονο σας και με συγχωρειτε για την ανευ λογου ταλαιπωρια. Ειλικρινα το οτι δε θα χωρουσε στο ντουλαπι δεν ειχε περασει απο το μυαλό μου. Και παλι σας ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 27-07-17 στις 16:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο | Sallllonikios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 05-02-16 21:24 |
προ φίλτρο και R/O | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 07-11-08 01:13 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Φίλτρο | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-03-08 17:00 |