|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τσ περισσοτερα που εχεις δεν θελουν κατι το ιδιαιτερο. Φυτα υπαρχουν πολλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εντωμεταξυ αρχιζει και μ ενοχλει η green spot η οποια αντι να μειωθει αυξανεται...
![]() Καθαρισα το τζαμι την Κυριακη,αυριο θελει παλι κι αρχιζει να καθεται και σε μερικα φυτα οπως στην althernathera,lobelia ludwigia.. Ειναι ζητημα φωσφορικων μονο αραγε; ------------------------- Σ ευχαριστω να σαι καλα!!
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 15-06-17 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μου ξέφυγε το θεμα, Θεμη
![]() υπέροχο το ενυδρειο, πολλα μπράβο κι απο μενα! ελπίζω να μην έχεις θεμα απο επιθέσεις στα κορυς αργότερα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φανταζομαι εννοεις καποιο bulling απ τα altispinosa..πραγματι τις πρωτες μερες αρπαζαν το φαι απ τα sterbai και ειδικα το ενα αρσενικο τα σκουνταγε κιολας..μεχρι εκει ομως, τωρα τρωνε ολα μαζι..και για να ειμαι σιγουρος,αφηνω 2 ταμπλετιτσες καθε φορα τους καρδιναλιους ομως δεν τους αφηνουν να κατεβουν χαμηλα να τσιμπησουν απ την ταμπλετα των corys, τα κυνηγανε.-οπως δεν ανεβαινουν στην επιφανεια να φανε μαζι με τους καρδιναλιους,περιμενουν το φαι να φτασει κατω..αλλη συμπεριφορα,ενω τα ramirezi που ειχα στην αρχη ανεβαιναν κατευθειαν πανω.. Αλλο ειναι που με ανυσυχει..τα altispinosa τις τελευταιες 3 μερες τσακωνονται μεταξυ τους διαρκως,κατι που δε γινονταν στην αρχη τι γινεται να ειναι αρσενικα και τα δυο;Εχω μια φωτο πιο πανω...
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις να ειχα ποτε αυτα τα ψαρια μου φαινεται απο το κατω πτερυγιο για θυληκο ,ο σωματοτυπος ακομα ομως οχι ισως ειναι πιο μικρη σε ηλικια κοινως αισθηση μου ειναι οτι ο μαγκας θελει λουλουδια και ερωτες και η κοπελιτσα τις barbie και τις φιλες της προς το παρον
![]() Το ενυδρειο στολιδι!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αργοτερα που θ αναψουν τα φωτα θα βγαλω μια πιο καθαρη το θηλυκο να δουμε αν εχουμε ζευγαρι ή αν οι φαπες θα συνεχιστουν..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Driftwood paradise | Rat. | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 01-03-17 08:01 |
An underwater paradise | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 09-10-16 08:25 |
Rainbow paradise!! | nikkoin | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 28 | 15-10-15 19:15 |
Paradise fish | Apollwnas | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 12 | 27-02-10 21:10 |