|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα γεμισα και τη μπουκαλα..15 ευρω για τη 2κιλη ειπατε τιποτα;ειπα να μη τσακωθω,σκεφτηκα οτι μου τη γεμισε την ιδια μερα...
Ενω στο τηλ.μου χε πει 9...οχι μου λεει 9 εννοουσα τι μικρη,κι οτι του κοστιζει πιο πολυ η 2κιλη γιατι χαλαει τη 2πλασια ποσοτητα σε co2..τωρα αυτο να το πιστεψω.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λιγότερα θα σου κόστιζε να την έστελνες Αθήνα για γέμισμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως Τακη στην επαρχια τα πληρωνουμε κατι τετοια και δε μπορουμε να κανουμε και πολλα..σου λεει ο αλλος αμα θες..ισως να μην επρεπε να του πω οτι ειναι για ενυδρειο
![]() ------------------------- Παράθεση:
Καλησπερα!Δυο ερωτησουλες.. ![]() Βλεπω να πιανουν γρηγορα τα τζαμια green spot, καθως επισης καποια φυτα οπως η althernathera mini που ναι χαμηλα..Νιτρικα/φωσφορικα ειμαι στο 1/10,να αυξησω κι αλλο τα φωσφορικα; ![]() Δημητρη επειδη βλεπω πως εισαι moderator,μηπως γινεται να αλλαξω τον τιτλο του θεματος;
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 13-06-17 στις 17:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη τι τίτλο θες ;
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο πολυ σκεψη..
![]() ![]() " Aqua side of paradise "
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σ ευχαριστω πολυ!!
![]() Φορουμ με υποστηριξη οχι αστεια ![]() ------------------------- Παράθεση:
Επα να μη ρωτησω ολα τα μαγαζια με πυροσβεστικα ειδη,αλλα τωρα θα το κανω ![]() Βρε nicpapa πως τη βλεπεις τη γενικη εικονα του ενυδρειου και σε σχεση με το αρχικο στησιμο..;κι οχι μονο την γενικη δηλαδη,τι βλεπεις που χρειαζεται βελτιωση-αλλαγη.. Μ ενδιαφερει η γνωμη σου ![]()
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 14-06-17 στις 21:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με 20 ευρω γεμιζω 4 εξακιλες, 5 ευρω μου περνουν εδω για την εξακιλη.. Δεν του περνω μια , αλλα 5-6 μπουκάλες, γιαυτο μου κανει καλυτερη τιμη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Driftwood paradise | Rat. | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 01-03-17 08:01 |
An underwater paradise | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 09-10-16 08:25 |
Rainbow paradise!! | nikkoin | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 28 | 15-10-15 19:15 |
Paradise fish | Apollwnas | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 12 | 27-02-10 21:10 |