|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι εννοεις μεγαλο ενυδρειο;;;ποσοι δισκοι;;;;ποσο μεγαλοι;;;εγω οταν κανω αλλαγες οι δισκοι μου ερχονται στο σωλήνα κ στα χερια μου για οσο ειναι μεσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει ενα ενυδρείο 700 λίτρα και έχει περιπου 6-7 δίσκους... Γενικά είναι γυαλί το ενυδρείο του... Όχι τα ψάρια του μαζευονται όλα κάτω απο ενα ξύλο που έχει. Απλως κάνει 50 % του νερού αλλαγή. Θεωρώ οτι βασει πιθανοτήτων ... Μπορεί να παει κάτι στραβά...
Ξέρω οτι επιβάλλονται οι αλλαγές σε όλα αυτά που λες... Καθώς και εγώ έχω κανει καθημερινές αλλαγές όταν τα όσκαρ μου αρρώστησαν βαριά... Αλλά γενικά το αποφεύγω ... Μια φορά ή δυο την εβδομαδα θεωρώ οτι είναι καλά... Δεν έχει ουτε υπερφορτωμένο ενυδρείο... Θελουν τόσο πολυ περιποίηση οι δίσκοι; |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι .αν ειναι μικρα εχει λιγα ψαρια .αν ειναι ενηλικα εχει αρκετό νερο κ δεν χρειαζεται .ολα αυτα που λεω βεβαια αν εχει μια επαρκη φιλτρανση.υπαρχει ενυδρειο χωρις βιολογικο υλικο κ κανει αλλαγες αναγκαστηκα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όλα τα έχει... Μου έκανε φοβερή εντύπωση για αυτο το έθιξα το θέμα! Χαρά στο κουράγιο του!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δημητρα μου όπως την βρισκει ο καθενας.ποτε δεν ακύρωσα αλλαγη νερου να μην σου πω οτι αυτη η περιποίηση λειτουργεί αγχολυτικά για μενα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιλας για το παιδι που ανεβασε φωτο που οι δισκοι τρωνε απο το χερι του?
Που εχει μεσα μερικα δισκακια 5-6 εκατοστα?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω έχει ανεβάσει και εδώ ; Μάλλον... Πρεπει να είμαστε στις ίδιες ομάδες!!
Ναι μου έκανε εντύπωση ποσο συχνα κάνει ! |
|
||||
|
||||
![]()
Η σωστή αλλαγή νερού μόνο καλό κάνει
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 12-08-14 17:09 |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Αλλαγές Νερού. | caverman | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-06-06 00:54 |
Αλλαγές νερού. | manosdr | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 11 | 26-06-04 12:17 |
αλλαγές νερού | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-06-04 13:24 |