|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λάμπρο, οι πέτρες και το ξύλο πιάνουν πολύτιμο χώρο για φυτά. Το ενυδρείο είναι μικρό και έπρεπε να βγουν, μόνο φυτά θα έχει μέσα. Σιγα σιγα θα το φτιάξω όπως το φαντάζομαι αρκεί να πιάσει το γρασίδι. Είδομεν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο ωραίο.
Θα το προτιμούσα χωρίς φυτά και γεμάτο πέτρες και άμμο βέβαια... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βρε με το καλό, και θα πιάσει και το γρασίδι ...σιγά, τι διάλο, τόσα "μασκαραλίκια" έχεις βάλει..... εγώ πάντως πιστεύω ότι με το ξύλο και τις πέτρες θα έκανες "Αλλα" πράγματα. (ειδικά τώρα που έβαλες και τις μπουκάλες, σωλήνες, διαχυτήρες και λοιπά "τσιμπράγκαλα" ). Ειδικά έτσι όπως τα είχες στήσει. Μου άρεσε παρα πολύ. Γούστα είναι αυτά άλλωστε..... |
|
|||
|
|||
![]()
Να το χαιρεσε Πανο και να το δεις οπως το εχεις στο μυαλο σου φιλε!!!
Πολυ ομορφη η μικρη σου ζουγκλα,δειχνει σαν να την εχεις χρονια!!! Μου αρεσε να πω την αληθεια και το παλιο στησιμο,αλλο στυλ βεβαια! Πολλα μπραβο και στα φιλαρακια Τακης και Κωστας που ειναι παντα απικο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι Πάνο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ αλλα υπερβάλλετε ρε παιδιά που ειναι και ωραιο. Σήμερα βγηκε και η corymbosa και ειναι σα να έπεσε χειροβομβιδα στον κηπο. Περιμένω τα μανομετρα για να βαλω σε λειτουργια το διοξειδιο και βλέπουμε. Φωτογραφία δεν εχει οπως ειναι τώρα γιατί το ενυδρείο ειναι η ντροπή του χομπιστα. Η monte carlo γενικα αργει να πιάσει ή τσαμπα κάνω όνειρα για γρασίδι;
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα για να εβαλες τοσα φυτα σ αρεσει η ζουγκλα με μια μικρη περιοχη μπροστα με χορταρακι,σαν εικονα εμενα μ αρεσει!δεν εχω βεβαια πειρα απο μποστανι τετοιου ειδους ουτε απο φυτα υδροβια!σωστα εβαλες τα μεγαλα πισω και τα μικρα μπροστα,τι αλλο να κανεις δηλαδη αν δεν θελεις πετρες και ξυλα?
Προχωρα βρε τσακαλι και το βλεπεις στην πορεια,σιγα που τελειωσες με το στησιμο,καθε μερα θα βουτας χερια μεσα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα μπηκε και το co2 και.ολα δουλευουν ρολοι. Μια ερώτηση τώρα. Στον drop checker πόσο διαλυμα βαζουμε; Ξέρω για 5ml νερό με ΚΗ4 και 4 σταγόνες απο το υγρο τεστ του ph .... τα λεω καλά;
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο μπραβο να το χαρεις,εχει κ το φυτεμενο τη χαρη του
![]() την corymbosa βγαλτην κανει τεραστια φυλλα δε κανει για μικρο ενυδρειο,κ γενικα απεφυγε φυτα με μεγαλα φυλλα.. Οσο για το στησιμο,καποια στιγμη οταν το βαρεθεις το αλλαζεις σιγα το πραγμα.. το m.carlo κ σε μενα αργα παει..
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο Πανο να το χαρεις φιλαρακι παρα πολυ ομορφο ,οταν παρει και το δρομο του νε τα συμπραγκαλα τρελα θα ναι!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |