|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις υποστρωμα καλο,εχεις co2,εχεις καλο φωτισμο παραξενο οντως..Μπορει ομως να ειναι κι αυτο που λεει ο Τακης περι προσαρμογης φυτων..
![]() Απο σκληροτητες πως πας;Για δωσε τιμες kh-gh Aπ οτι βλεπω στην παρουσιαση,αρχισες τα λιπασματα εξ αρχης;συνηθως δεν ριχνουμε λιπασματα τον πρωτο μηνα,ειδικα αν εχουμε ενεργο υποστρωμα.. Για το monte carlo που λες,ειναι πολυ ιδιοτροπο γρασιδι,κι εμενα με παιδεψε,αλλα να χαλανε ολα τα φυτα δεν εξηγειται.. κατι αλλο..αλγες εχεις καθολου;
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια φωτογραφια να δουμε τι συμβαινει.
Ph,Kh τιμες και ποσα ππμ διοξειδιου καθως και ρουτινες(αλλαγες,λιπανση,φωτισμος).
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Ρε παιδιά. Για βοηθειστε λίγο να κάνω κάτι με τον φωτισμό. Έχω πλακετες λεντ (14 πλακετες των 24 λευκων λεντ, 3 των 18 μπλε και 3 πλακετες των 24 κόκκινων) πολύ πιθανό ο φωτισμός να μην είναι ικανός να κάνει σωστά τη δουλειά του με τα φυτά. Έχω ακόμα καβαντζα άλλες 6 λευκές πλακετες αχρησιμοποιητες. Σκέφτηκα να βαλω Τ5 αλλά το καπάκι είναι μικρό και παίρνει μόνο λάμπες 8W. Δεν αξίζει ούτε για πλάκα. Είμαι διατεθημενος να προσπαθήσω τουλάχιστον να φτιάξω ένα φωτιστικό. Τι να βαλω όμως από φωτισμό που το ενυδρείο εχει επιφάνεια 43χ43 εκατοστά περίπου; Τ5 αν θα μπουν θα είναι λίγα βατ. Λεντ; Τι λεντ; Θέλω να πετύχω ένα σχετικά δυνατό φωτισμό. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Undertaker : 06-06-17 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |