|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κανενας δεν σε κατηγορει οτι δεν κανεις το καλυτερο, δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι κανουν τα 15 λιτρα το ιδανικο ενυδρειο για οποιοδηποτε ψαρι. Και εγω πιστευω οτι με την πρωτη ευκαιρια που θα σου δωθει, θα προσπαθησεις να πας σε μεγαλυτερο ενυδρειο.
Επειδη το ειπες αρκετες φορες, εχεις την εντυπωση οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα (και γενικως) μπορουν να δινουν πολλα χρηματα για ενα ενυδρειο? Μαλλον οχι, για να σου απαντησω κιολας. Αλλα υπαρχουν οι εξυπνες (και σωστες) αγορες, που θα σε γλυτωσουν απο αρκετα ασκοπα εξοδα. Θελεις να κανεις μια λιστα με τις αγορες που εχεις κανει, αν σου ειναι ευκολο?
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για Μονομαχο. | mansos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 15-11-16 21:34 |
Βοήθεια για την μονομαχίνα μου | isidor | Bettas | 23 | 28-10-16 12:54 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Βοήθεια σε αρχάριο για Νανοκιχλίδες δυτικής Αφρικής | mikrosaquaristas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 31-12-10 21:35 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |