|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οι αποψεις δεν διιστανται σε κανενα φορουμ για το τι ειναι καλυτερο για το ψαρι. ολοι ξερουν πως τα περισσοτερα λιτρα και ο μεγαλυτερος χωρος ειναι καλυτερα και για τα ψαρια και για τον κατοχο του ενυδρειου. η διασταση αποψεων,βρισκεται στο οτι καποιοι θεωρουν πως ενα μικρο ενυδρειο ειναι "ανεκτο". αν μας ενδιαφερει το τι ειναι καλυτερο για το ψαρι,δεν υπαρχει διασταση αποψεων. και αν αμφιβαλεις για αυτο,βρες μου εναν σοβαρο χομπιστα που λεει πως τα περισσοτερα λιτρα δεν ειναι καλυτερα. εναν βρες μου.αν μου τον βρεις,εγω θα πιω το νερο της αλλαγης. και ειναι και πολυ ![]() αυτο παιρνουμε σαν μπουσουλα και οχι την τσεπη μας. αν η τσεπη μας δεν σηκωνει το "ιδανικο",τοτε κοιταμε να πετυχουμε το καλυτερο που μπορουμε, με οσο το δυνατον μικροτερο κοστος. αλλα το ιδανικο παραμενει το ιδιο.η οικονομικη δυνατοτητα ειναι αυτο που αλλαζει στον καθενα. φυσικα αν καποιος δεν μπορει καθολου,τοτε απλα δεν αγοραζει ενυδρειο. αλλα αυτο δεν υπαρχει στις μερες μας,αν θελει καποιος υπαρχουν παρα πολλες λυσεις. υπαρχουν δεκαδες τροποι για να κρατησουμε ενα ψαρι σε αξιοπρεπεις συνθηκες.καποιους τους αναφερε ηδη ο nazgul απο πανω. ειδικα οσον αφορα τους μονομαχους,ειναι ακομη πιο ευκολο. διαθεση χρειαζεται μονο και λιγο διαβασμα. το οτι εμενα η τσεπη μου δεν μου επιτρεπει να αγορασω 120αρι για να βαλω μονομαχο, δεν σημαινει πως αν τον βαλω σε 15 λιτρα θα ειναι καλο επειδη αυτο μπορω να αγορασω. το δεκαπενταλιτρο σου ειναι ομορφο. αλλα οταν βαλεις το ψαρι σε 60λιτρα η παραπανω,τοτε θα δεις γιατι επιμενουν ολοι... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
η σιγουρια πηγαζει απτο οτι ολοι οσοι σου εχουμε απαντησει εδω στο θεμα σου,εχουμε περασει απτο σταδιο που βρισκεσαι τωρα και ειδαμε πως η ενεργεια που απαιτειται για να διατηρηθει σωστα τετοιο ενυδρειο
ειναι πολυ μεγαλη,το οφελος για το ψαρι μικρο και το αποτελεσμα αμφιβολο γιατι εχουμε δει πολλα να πεθαινουν αν και οι ιδιοκτητες τους ειχαν τις καλυτερες προθεσεις. εσυ μπορει να ασχολεισαι ολη μερα με το ενυδρειο σου και να μη σε πειραζει. αλλα αν καποιος που θελει να ξεκινησει δει το θεμα σου και θελησει να κανει το ιδιο,θα παρεις εσυ την ευθυνη αν του ψοφησει το ψαρι? θες αποδειξη? ποτε μετρησες τελευταια φορα νιτρικα και ποσα ηταν? και ποσο ταιζεις το ψαρι καθε μερα? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να κατσει να φτιαξει "timeline" στα ποστ σου.
ζητησες υποδειξεις,στις καναμε και δεν τις δεχεσαι. κανεις λαθος πως καποιος ενηλικας αρχαριος εχει επιγνωση των πραξεων του. για να εχει επιγνωση των συνεπειων, πρεπει να εχει και γνωσεις στο αντικειμενο για να μπορει να κρινει αν κατι ειναι σωστο η λαθος. ενας αρχαριος δεν τα εχει αυτα,οποτε ειναι ακυρο αυτο που λες. μπορει εσενα να μη σε νοιαζει,αλλα δεν μπορουμε να αφησουμε να λεγονται λαθος πραγματα και να παραπληροφορουμε κοσμο που θελει να ασχοληθει με το χομπι του ενυδρειου. γιατι αν συμφωνησουμε ολοι με αυτα που γραφεις εδω και τα δει καποιος αρχαριος και δει οτι ολοι συμφωνουμε,θα κανει τα ιδια λαθη. τεσπα,αν θες τη γνωμη μου(που προφανως δεν τη θες-οποτε δεν απαντω ξανα) βρες ενα τροπο να φτιαξεις μεγαλυτερο ενυδρειο και βρες τα χρηματα για τεστ νερου για να μπορεις να τσεκαρεις το νερο ανα πασα στιγμη. επισης κοιτα για κοντρολερ stc1000 και ανεμιστηρακι για ψυξη, γιατι μολις πιασουν οι ζεστες θα τα χρειαστεις... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Constantinos_S : 25-04-17 στις 00:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχω παρει αποφαση οτι δεν θα βγαλουμε ακρη,αλλα θα το πω ετσι για την ιστορια
![]() οταν καποιος ζηταει συμβουλη για κατι στοχευει στο καλυτερο. αυτος που δινει τη συμβουλη,το κανει με γνωμονα το ιδανικο. τωρα αν εκεινος που ζηταει συμβουλη στοχευει στο μετριο,καλο ειναι και αυτο-βελτιωση ειναι- αλλα το μετριο απεχει αρκετα απτα 15 λιτρα.... δεν προκειται να πω ποτε το 15λιτρο μετριο,ενω εκατσα και εφτιαξα λιμνη 260 λιτρα για μονομαχους,και ενω σχεδιαζα να βαλω μονομαχους σε 600 λιτρα ενυδρειο, και εχοντας δει πως συμπεριφερονται τα ψαρια σε τοσο χωρο. αν εσενα σου φαινεται αρκετο το 15λιτρο επειδη το ψαρι το αγορασες απο ποτηρακι,τοτε παω πασο αλλα θα μου επιτρεψεις να σου πω πως η λογικη σου ειναι λανθασμενη. και σου ξαναλεω,πως εχω περασει απο αυτο το σταδιο που βρισκεσαι. κρατησε αυτα που θες απτη συζητηση οπως και ναχει, και σου ευχομαι καλη συνεχεια ![]() (το σχολιο σου για τα νιτρικα που σε ρωτησα το ειδα πιο πισω-αλλα αποφασισα να μην απαντησω τελικα. θα τη βρεις την ακρη μονος σου καποια στιγμη,αν συνεχισεις το διαβασμα η/και χρησιμοποιησεις το κουμπι της αναζητησης.) mod edit μετεφερα το θεμα σου στην κατηγορια των μονομαχων. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 25-04-17 στις 01:05 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για Μονομαχο. | mansos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 15-11-16 21:34 |
Βοήθεια για την μονομαχίνα μου | isidor | Bettas | 23 | 28-10-16 12:54 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Βοήθεια σε αρχάριο για Νανοκιχλίδες δυτικής Αφρικής | mikrosaquaristas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 31-12-10 21:35 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |