|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() με αυτά που πλήρωσα το 60άρι, πέρυσι που ξεκινούσα το "άθλημα", θα αγόραζα 200άρι φέτος οπότε ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω κι εγω να σου προτεινω μια τσιπικη λυση
![]() http://www.petcity.gr/fish/care-hyge...ado-10l-detail κι ουτε που θα χρειαστεις να μπερδευεις χαλικια-υποστρωματα κτλ.Ειναι λιγο ελαφρυ βεβαια αλλα το βαζεις ολο κ φυτευεις βαθια και no problem ![]() κι απο ξεπλυμα 2 χερακια σε 1 ωρα τελειωσες!
|
|||
|
|||
![]()
Θέλεις να με καταστρέψεις οικονομικά; Είσαι οικονομικός δολοφόνος; Δε θα μπεις πότε στο club με αυτά που κάνεις, να ξέρεις. Θα βάλω εύκολα φυτά ρε συ, έτσι κι αλλιώς τα υποστρώματος αυτά τα θεωρώ ψιλοπεριττά. ¶λλωστε μετά από λίγο καιρό χάνουν την ιδιότητά τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Θέμη,
Βρε Θέμη Αυτό δεν είναι τσίπικη λύση, 16 Ευρώ για υπόστρωμα ; απαπαπαπαπα ![]() ![]() ------------------ Πάνο, σε αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=89805 τόσο έβαλα, και από πάνω λάβα, δες πως έγινε
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Πάνο τόσο λίγο έβαλα,
όλο το υπόλοιπο είναι λάβα, και έχω πάθει πλάκα με την ανάπτυξη των φυτών, από τη 1η στιγμή. Αυτό που λέει ο Γιώργος δεν μου φαίνεται άσχημο, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει , τι να σου πω. Γενικά όμως , αν μπει σκέτο υπόστρωμα, φοβάμαι πως θα έχεις δυσκολία στο φύτεμα, συνήθως αυτά τα υποστρώματα είναι ελαφριά, και τα φυτά βγαίνουν εύκολα μέχρι να ριζώσουν. Και για αυτό προτίμησα τη λύση που σου είπα, ήταν η 1η φορά που χρησιμοποίησα ενεργό υπόστρωμα , και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό. Και το επόμενο που θα φτιάξουμε με τον φίλο μου έτσι θα το κάνουμε, την πετυχημένη συνταγή της ακολουθείς πιστά ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τακη παμφθηνο δεν ειναι,αλλα κι ενα 2κιλο fluval να βαλει,ε δε θα δωσει αλλα 4-5 για χαλικι;παλι εκει ειμαστε ![]() Βεβαια εφοσον εσυ το κανες στο εντλεραδικο του φιλου,με 3 κιλα fluval απ οτι βλεπω κ χαλικι λαβας ε τοτε δουλεψε καλα ο συνδυασμος!! ---------------- Εγω θα προτεινα δοκιμασμενες λυσεις κι οχι πειραματα φιλε undertaker. Αλλωστε δεν εχεις κ καμια τεραστια επιφανεια να καλυψεις,οποτε κανεις πχ αυτο που λεει ο Τακης ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά πήρα 4 κιλά Fluval stratum. Αν μου κανουν ικανοποιητικο βυθό να το αφήσω σκέτο ή πρέπει να ρίξω και χαλίκι από πάνω; Θέλει πλύσιμο πριν μπει στο ενυδρείο;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Καινούριο σπίτι | chemical mac | Bettas | 7 | 28-08-08 15:12 |
Καινούριο καπάκι; | Blanch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-06 17:30 |
Καινούριο κρούσμα! | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-08-05 10:05 |