|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μιλάμε για βραστό νερό αλλά 21-22 βαθμούς ίσα ίσα να "σπάει"το παγωμένο
|
|
|||
|
|||
![]()
σωστός.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και υποκεινται σε αχρειαστο στρες τα ψαρακια... |
|
||||
|
||||
![]()
θες να πεις πως το ενυδρείο το έχω στους 44 βαθμούς;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελάτε να σας τρολάρω τώρα λίγο
![]() Θα αρχίσω να φτιάχνω ταχυθερμαντηρες να σας τους πουλάω ![]() ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=92340
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το νερο του θερμοσιφωνα που ειναι στους 22 λες οτι το ανακατευεις με κρυο βρυσης παραπανω. Οποτε πλεον δεν ειναι 22 αλλα 12 ας πουμε...
Οποτε μιση θερμοκρασια απ'του ενυδρειου...αναλογα παντα με τις αναλογιες αναμιξης... ------------------------- Παράθεση:
Απ΄τα χερακια σου τωρα και το συζηταμε... ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos_auk : 15-03-17 στις 10:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Από όσο έχω καταλάβει , ο Χρήστος φέρνει το νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία και μετά το περνάει από το φίλτρο.
Είναι εφικτό αυτό, γίνεται
|
||||
|
||||
![]()
έχει από μόνο του μια βαλβίδα,το αφήνω τρέχει και μόλις φτάσει στην θερμοκρασία που θέλω το γυρνάω στο φίλτρο οπου το μαζεύω σε δοχείο και το ρίχνω όπως είναι στο ενυδρείο
http://olympusplus.gr/eshop/product/...D%CF%83%CE%B7/ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
αλλαγές νερού | karxarini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 23-09-09 19:09 |
Αλλαγές Νερού. | caverman | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-06-06 00:54 |
αλλαγές νερού | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-06-04 13:24 |
Κρατώντας σταθερή θερμοκρασία στις αλλαγές νερού. | harris | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 23-12-02 21:15 |