|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω κατά νου, τωρα τελευταία, κι εγώ. Προτάσεις για νέο σκιμμερ?
Αντιφώσφορο χρησιμοποιώ της water waves. Για το dsb, διαβάζω αποψεις που διίστανται, παντού. Λέω, αρχικά, να σιφωνάρω τον αραγωνίτη, να γινει ενας υποτυπώδης καθαρισμός... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλαρακι!
πόσα λίτρα ειναι το ενυδρείο σου και τι ποσό διαθέτεις για σκιμμερ? καλύτερα κανε σκούπα βυθού σταδιακά το 30% του αραγωνιτη! ανέβασε λιγο την αλατοτητα αν μπορείς και ξανάκανε μετρησεις! καλη συνεχεια να εχεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως αναφέρω στην αρχή του θέματος:
Main tank: 522 lt : 150 X 60 X 58 (ύψος νερού) SUMP: 194 lt : 105 X 50 X 37 (ύψος νερού) Τον αραγωνίτη θα το σιφωνάρω, να αναπνεύσει λίγο, απόψε. Την αλατότητα, μετά την αυριανή αλλαγή, θα την ανεβάσω στο 1.026. Για το σκίμμερ, ξέρω, θα πρέπει να διαθέσω κάτι παραπάνω (και θα το κάνω) αλλά κρατιέμαι για λίγο, μιας και αποδυναμώθηκα λίγο μετά το γάμο μου (τέλος Αυγούστου). Το έχω όμως βάλει στο πρόγραμμα... ![]() Μετρήσεις, έχω σταθερά ίδιες με τις τελευταίες. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη δεν σου απάντησα νωρίτερα γιατί της τελευταίες μέρες τρέχω .
Για αρχή πολύ σωστά σου είπε ο Νίκος κάνε σκούπα . Ότανθα εέρθει η ώρα του σκιμμερ θα δούμε τι παίζει και μέχρι πόσο μπορείς να διάθεσης και θα σου προτείνουμε το καλύτερο . |
|
||||
|
||||
![]()
Την αλατότητα, μετά την αυριανή αλλαγή, θα την ανεβάσω στο 1.026.
Μετρήσεις, έχω σταθερά ίδιες με τις τελευταίες.[/QUOTE] -------------------------------------------- με αυξομείωση της αλατοτητας μπορεί να εχεις και κάποιες μεταβολές στις υπόλοιπες τιμές! καλό είναι εαν ανεβάσεις να κανείς και κάποιες επαναληπτικες μετρησεις! καλή συνέχεια φιλαρακι μου! |
|
||||
|
||||
![]()
ελα γιαννη καλησπερα φιλαρακι!
τι νεα έχουμε? πήρες καμία απόφαση για τον εξοπλισμό? περιμένουμε νέα σου αλλά και πολλές φώτο που μας χρωστάς! ![]() καλη συνέχεια φιλε! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
Από τιμές εχω πτώση νιτρικών στο 20 περίπου και αλατότητα στο 1.026. Τα άλλα παραμένουν όπως αναφέρω στις προηγούμενες μετρήσεις. Από skimmerάκι σκέφτομαι κάτι σε bubble mangus, ATB ή octapus. Δε ξέρω από που και πόσο, αλλά ψάχνομαι... Και είμαι και θετικός σε κάποιο αντιστοιχο μεταχειρισμένο, σε καλή κατάσταση/τιμή. Καμιά αντιπρόταση; Φωτό πρέπει, για να ανεβάσω, να μπω από το laptop μου... (ζητείται ελεύθερος χρόνος!) |
|
||||
|
||||
![]()
Μαρεσε το ζητείται χρόνος!
Χα αχαχαχα Καλό ειναι να πάρεις ενα απο αυτα τα σκίμμερ αλλα πιο μοντέλο βλεπεις; Μεταχειρισμένο μονο αν ειναι εξαιρετική περίπτωση κατα την γνώμη μου ! Βάλε μας καμια φωτο βα χαζεψουμε ξερεις δεν λέμε οχι σε αυτα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |