|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτα θα κανεις δουλεια. Αν παρεις και προστατευτικα σκονης καποια στιγμη, ακομα καλυτερα. Υποθετω οτι εχεις παρει και ηλεκτρολογικο καλωδιο, οπως και φις, οπως περιγραφεται στο θεμα με τη συνδεσμολογια του STC-1000.
Ηλεκτρολογο δε βλεπω κανενα λογο να φωναξεις. Ειναι πολυ απλη η συνδεση, αν ακολουθησει τις αδηγιες καποιος με λιγες γνωσεις ηλεκτρολογικων. Αλλα εσυ ξερεις καλυτερα.
|
|||
|
|||
![]()
σήμερα μου ήρθε αυτό το μην από το e-bay
Dear mastr_dimit, HI mastr_dimit, Thank you for your reply. We are just informed that your local customs is very strict with the import goods. And they will reappraise the actual value of the parcel and you may need to pay for the high taxes. According to our company policy, parcels to your country will be sent out via airmail if possible. So your parcel was sent out via airmail and the tracking number is RD235506291CN You can track it in 17track.net in 3-5 days. It usually takes 25-35 days to your country. Hope that you can understand. We will refund you the shipping cost $10 next Monday. Best wishes, Sure Electronics - sure-hifi Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό? |
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως για μικρης αξιας (κατω των 70-80 ευρω) αποστολων απο τριτες χωρες, δεν ασχολουνται στο τελωνειο. Συνηθως. Μπορει να μην ασχοληθουν και με μεγαλυτερα ποσα. Κανονα δεν εχουν. Γι'αυτο το λογο τα δεματα που παινουμε απο ebay (παλι συνηθως), εχουν την ενδειξη "gift", για να μη χρειαστει εκτελωνισμος. Ο συγκεκριμενος προφανως δεν εχει αυτη την ενδειξη, αλλα δεν ξερω πως μπορει να πει με σιγουρια οτι θα κολλησει στο τελωνειο. Μαλλον υποθετει και προετοιμαζει, σε περιπτωση που χρειαστει εκτελωνισμο το δεμα.
Ριξε μια ματια και σε αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Αν το στέλνανε με DHL , UPS ή FEDEX ή άλλη γνωστή μεγάλη κούριερ μάλλον θα πλήρωνες τελωνείο και εκτελωνισμό, αφου το στείλανε ταχυδρομικώς θεωρητικά δεν θα πληρώσεις τίποτα. Ψωνίζω χρόνια από ebay και δεν έχει τύχει να πληρώσω τελωνείο. Μόνο όταν μου τα στελνανε με EMS πλήρωνα 2-3 Ευρώ διασάφηση. Ολα αυτά από Κίνα, από ΗΠΑ και με απλό ταχυδρομείο έχω πληρώσει 2-3 Ευρώ διασάφηση. Από χώρες τις Ευρωπαικής ένωσης δεν υπάρχουν δασμοί
|
||||
|
||||
![]()
D235506291CN ειναι ο κωδικος του δεματος που στειλανε ειναι με το ταχυδρομειο απο 25 εως 35 μερες θα παραλαβεις.Μιλαει για ταχυδρομικο κοστος 10 δολαρια μεχρι την επομενη Δευτερα μαλλων για να ερθει γρηγοροτερα (μην πληρωσεις τιποτα)
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο συγκεκριμένος είναι γκάου-πίου που μάλλον δεν έχει ξαναστείλει δέμα στην Ελλάδα και έτυχε σε μένα εξίσου γκάου -πίου που πρώτα πλήρωσα και μετά ρώτησα για τελωνείο...ευτυχώς που έχουμε καλό εκτελωνιστή στην εταιρία και μου είπε ότι θα με βοηθήσει...αλλά δε ξέρω πόσα κόστη μπορεί να γλιτώσει γιατί μου είπε ότι αν περάσει από εκτελωνισμό κανονικό μπορεί να φθάσει και 100 έουρα! η όλη φάση. Θα του μιλήσω ξανά τη Δευτέρα και βλέπουμε....θρίλερ έχουν καταντήσει αυτοί οι controller... Eστειλα και μην που τους λέει να τoυς στείλουν ξεχωριστά (3)...για να δω...ίσως να είναι αργά...αλλά δε βαριέσαι θα τους ξαναστείλω και θα του πω να βάλουν την ένδειξη "gift"... |
|
|||
|
|||
![]()
ε οχι και 100 ευρω...μαλλον παει για μεροκαματο ο εκτελωνιστης...
μη τρελαινεσαι... εχω κανει πανω απο 1000 αγορες απο ebay... και τελωνειο να περασει πολυ-πολυ να πληρωσεις οσο ειναι η αξια που αναγραφεται στο δεμα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πήγα στον ηλεκτρολόγο, ευτυχώς έχω εδώ και χρόνια έναν καλό από αυτούς που σου κάνουν σωστή δουλειά χωρίς να σου πάρουν το βδομαδιάτικο...και μου είπε : you have it! Ετσι όταν έρθουν με το καλό στα χέρια μου και δε ξομείνουν στο τελωνείο θα κάτσω να τα συνδέσω μόνη μου....για να μη λέτε ότι είμαστε άχρηστες και μόνο για σκούπα-φασίνα άξιες....ε και μετά...μεταξύ μας, πριν το βάλω στην πρίζα ....θα τα πάω στον ηλεκτρολόγο να τα τσεκάρει ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τα 10δολλάρια μου τα ζητήσανε για να έρθουν γρήγορα αλλά επειδή ούτως ή άλλως θα έρθουν ....θα μου τα επιστρέψουν, γι αυτό το αναφέρει Η τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω ![]() ------------------------- Παράθεση:
Εχουν αλλάξει οι κανονισμοί, εάν βέβαια πας σύμφωνα με το νόμο...βέβαια μου είπε ο άνθρωπος ότι συνήθως δε δίνουν σημασία αλλά να σου πω την αλήθεια με αυτό το μην που μου έστειλε το e-bay έχω την αίσθηση ότι ο Κινέζος θα το κάνει έτσι ώστε να περάσει από τελωνείο! Εσύ δηλ...για πες ένα παράδειγμα πρόσφατο ...να ξέρω τι με περιμένει... ------------------------- Παράθεση:
Και θα έρθει σε 3-5 μέρες? Και μου μιλάει γι αυτό το track για να πάω να το πάρω η ίδια? Περίεργα δεν είναι όλα αυτά? ![]() ------------------------- Αν είναι να πληρώσω την αξία τους...ε τότε τους έπαιρνα και από δω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITRAMAS : 21-06-14 στις 20:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι αυτό που σου λέει είναι ότι σε 3-5 μέρες θα μπορείς μέσα απο το 17track.net να βλέπεις που βρίσκεται ο controller. Ο χρόνος που θα πάρει για να σου έρθει είναι 25-35 μέρες και ναι το via airmail σημαίνει απλό ταχυδρομείο. Και απλά θα σου επιστρέψει τα 10 ευρώ που πλήρωσες παραπάνω για μεταφορικά γιατί σύμφωνα με τον κανονισμό της εταιρίας τους στην χώρα μας στέλνουν μόνο με απλό ταχυδρομείο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη γιατί είμαι παντελώς άσχετη και ήταν η πρώτη μου συναλλαγή, τι είναι το 17track.net? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
"Picarduino" ? Τι΄ναι τούτουνο πάλι? Δύσκολα μου βάζετε πολύ δύσκολα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ο picarduino είναι πωλητής. Εννοώ δηλαδή εάν από αυτόν αγόρασες τον controller γιατί είδα παραπάνω ότι σε αυτό που σου έστειλε σήμερα υπέγραφε σαν sure electronics και είχα την απορία.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Το βρήκα καλιέ! Οχι δεν είμαι blonde απλά άσχετη.... ![]() Καλέ εγώ άλλον πλήρωσα...άλλος το στέλνει...ώρε γλέντια...με βλέπω στα τελωνεία και στα ταχυδρομεία σαν την Εκάβη να αναζητώ τους controller κι έχουμε ένα ταχυδρομείο στο Γέρακα....μία φορά το δίμηνο έρχεται ο ταχυδρόμος, εμείς πάμε και τα παίρνουμε, δεν έχουν προσωπικό, Ελλάς το μεγαλείο σου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITRAMAS : 21-06-14 στις 23:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο εσύ έγραφες και πατώντας κλικ σε όλα τα εικονίδια, απλά το details είναι τελευταίο... Ok αλλά πως σου ήρθε να με ρωτήσεις για τον Picarduino ? Παρεπιμπτόντως και άσχετο, είδα ότι είσαι από τη Σάμο, ωραίο το νησί σας, πέρυσι και πρόπερσι ήμουν εκεί για ιστιοπλοϊκούς αγώνες, για τη regatta, φέτος δε θα πάω θα φυλάω τα ψάρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εντάτσι το λύσαμε κι αυτό...
Φοιτητής ? Αρα έχεις εξεταστική τώρα...πωπω τι μου θύμισες τώρα...άντε καλό κουράγιο... |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ναι εξεταστική ... ευχαριστώ πολύ εάν και ευτυχώς είμαι στο τέλος της εξετατικής τώρα. Κι εγώ εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον γκάπακα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Redox / ORP Controller - Conductivity Controller | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-13 21:01 |
ph controller??? | Nikos_alex | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 26-05-11 18:40 |
αναγκαιότητα φελιζόλ? | ALKAR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 03-03-10 22:50 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
sos ph controller | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 12-03-08 19:20 |