|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως δεν τα αλλαξες ακομα α ξύλα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! Το μόνο που θέλω να πω είναι πως αν και το μήκος του ενυδρείου είναι λίγο μικρό (παρόλα αυτά το ίδιο μήκος έχει και το δικό μου ενυδρείο) , το ύψος που έχει το ενυδρείο είναι πολύ καλό για τους δίσκους σου!
Επίσης, εγώ θα κατέβαζα -αν μπορούσα λόγω της ζέστης- την θερμοκρασία στους 29! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, το ph εάν μπορείς ρίξτο λίγο γιατί το 7 είναι λίγο υψηλό
![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα ξαδελφε μπραβο το black water που μου ειπες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασία είναι μια χαρα για τους δίσκους αλλά οχι για τα υπόλοιπα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα άμεσα σχέδια είναι και η όσμωση γιατί κακά τα ψέματα ώση τύρφη και να δουλέψεις το ph δεν φτάνει κάτω από 7 όταν το δίκτυο έχει 8....άσε που έχω μια αποθήκη βαρέλια να δουλεύουν 24 ώρες μιας και κάνω καθημερινές αλλαγές! Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας...Νέα μετά από update... ![]() ------------------------- Το δοκίμασα SOTO αλλά δεν μου καθόταν καλά στο μάτι,εξάλλου τα δισκάκια δεν είναι άγρια οπότε είναι καθαρά θέμα γούστου το black water.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanlee : 13-09-13 στις 17:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Στέλιο πολύ όμορφο έγινε το ενυδρείο....μπράβο,είμαι σίγουρος ότι θα το τελειοποιήσεις! Σου εύχομαι να το χαρείς όπως το χάρηκα κι εγώ!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση DIY CO2 | kostas_dimi_xapsas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-03-09 23:41 |
Παρουσίαση | vega | Fish Only | 5 | 15-02-08 13:14 |
Παρουσίαση | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 13-03-07 18:46 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |