|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
το "ειδος" ειναι betta splendens crawntail, δεν ειναι κατι σπανιο στην Ελλαδα... Τωρα το χρωματακι που πετυχε ο breader, οκ, ειναι οντως πανεμορφο.
Θετικο παντως δεν ειναι να μεγαλωσει η εισαγωγη μονομαχων αλλα να ανεβει η τιμη τους εκει που πρεπει, ωστε να σταματησουν να πεθαινουν κατα χιλιαδες στις γυαλες, στα βαζακια και στα 10λιτρα ------------------------- Παράθεση:
ας το κανουμε μονοι μας ρε Σπυρο, εγω ηδη εχω ετοιμο στρωμενο το 150ρι για τα macrostoma ή unimaculata που εχω φαγωθει να φερω (σε μερικες μερες θα ειναι ετοιμο και το νεο επιπλο οποτε θα γινει μια ολικη αλλαγη νερου)
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 07-08-13 στις 17:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μωράκια bettas | maria p | Bettas | 20 | 20-09-09 11:09 |
sos me bettas HELP!!!!!!!!!!!!! | harris samos | Bettas | 4 | 26-04-09 19:41 |
Crowntail Bettas | crazyio | Bettas | 10 | 14-07-06 23:33 |
Bettas | betta | Bettas | 6 | 08-12-05 22:35 |