|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
που να φανταζοτανε τη ζωη που θα κανει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η μικρή σου θα περάσει μέλι μαζί σου, ειμαι σίγουρη
![]() ![]() Πριγκήπισα θα την έχεις, μια χαρά θα τα βρήτε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν πιστευω οτι ειναι φρονιμο να πω οτι θα παρω τον ελεγχο των γεννησεων στα χερια μου. γιατι απλα δεν μπορω να καθορισω την υπολοιπη πανιδα της περιοχης. το μονο που κανουμε με την ειρηνη ειναι να εμβολιαζουμε οσα γατακια καταφερουν να φτασουν 2 μηνων. |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μυθος παντως οτι οι στειρωμενες γατες δεν κυνηγουν.
η δικια μου δεν εχει χασει κανενα της ενστικτο . εχουμε γλιτωσει και απο ποντικια και απο φιδια. τι να χαρουν μωρε ειρηνη?το σεξ του ενος δευτερολεπτου? τις μαχες μεχρι να γινει?τους τραυματισμους? νομιζω οτι πολυ ακριβα το πληρωνουν.. τοσα γατακια να πεθαινουν απο μολυνσεις,δεν ειναι αμαρτια? αφου εσεις εισαστε υπευθυνοι πλεον γι αυτα..η οχι? μηπως εννοεις οτι απλα ταιζεις τις αδεσποτες γατες που κυκλοφορουν τριγυρω σας? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειπε κανεις οτι οι στειρωμενες γατες δεν κυνηγουν.
οι στειρωμενες γατες ομως δεν πολλαπλασιαζονται. πολλαπλασιαζονται ομως οι οχιες και τα ποντικια.............. |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως η δικια μου μετα την στειρωση, εγινε "ξυνη" ουτε χαδια ηθελε, ουτε χουρχουριζε ουτε τιποτα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεις να στειρωσεις τις περισσοτερες.. τι να σου πω,οτι νομιζεις φυσικα.. ------------------------- Παράθεση:
προσωπικα,μονο με αρσενικους γατους ευχαριστηθηκα χουρ χουρ στη διαπασων και χαδια. αααααλλο πραμα τα σερνικα ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 21-10-12 στις 01:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ουτε εγώ ειπα πως δεν κυνηγούν, αλλά ναι, θα συμφωνήσω με τον Σάββα πως συχνά αλλάζει ο χαρακτήρας τους με τη στείρωση, σα να χάνουν την όρεξη τους για πολλα-πολλά...
Δεν πρόκειται για "το σεξ του ενος δευτερολεπτου? τις μαχες μεχρι να γινει?τους τραυματισμους?" προκειται για όλο το πακετάκι του ζευγαρώματος και κυρίως της μητρότητας. Μάχες δεν πολυέχουμε μια και οι γαμπροί ειναι δύο συγκεκριμένοι και γείτονες & τις προστατευουν κι απ τους ξένους (ουσιαστικά τους ταϊζουμε κι αυτούς κάθε που γυροφέρνουν τις δικές μας, ουσιαστικά ταϊζουμε - για όσο μπορούμε & αντέχουμε- κάθε ζωντανό που έρχεται στην πόρτα μας). Τα γατάκια ναι, αμαρτία είναι να μην τα προλαβαίνω να τα σώσω όλα, αλλά τουλάχιστον το προσπαθώ και κάποτε τα καταφέρνω, άλλωστε δεν τα γεννούν στο σπίτι, αλλά μακριά κι όταν τα φέρνουν έχουν ήδη μολυνθεί, αρα θα την πάταγαν ετσι κι αλλιώς. Anyway, ο καθένας κρίνει τι ταιριάζει στα ζωντανά του και στις συνθήκες που ζουν, εδώ για την ώρα τις αφήνουμε ελεύθερες, στο μέλλον θα δείξει... ------------------- Σάββα, δε μου πες τελικά, πού κοιμάται η κούκλα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προτιμω λοιπον τη φυση να καθορισει ποσα και πια θα ζησουν.οπως και στο ενυδρειο καποια μικρα θα φαγωθουν ακομα και απο την ιδια τους τη μανα (τα πιο αδυναμα συνηθως). |
|
||||
|
||||
![]()
το πακεττακι της μητροτητας που λες οτι χαιρονται ομως
περιλαμβανει και πολλα "φερετρακια"... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παντως ησυχο ζωντανο, την εβαλα να κοιμηθει μονη της στο καναπεδακι, και δεν εβγαλε κιχ! ![]() Εχουμε ξεκινησει διαδικασια παχυνσης, γιατι το κακομοιρο δεν εχει ψαχνο επανω του, ειναι αποστεομενο...
|
||||
|
||||
![]()
δεν βγαζει πουθενα ................ δεν συνεχιζω.
------------------------- Σαββα το ταπερ με το grindal βαλε σε ασφαλες μερος....... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leandros69 : 21-10-12 στις 01:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
περιμενε πρωτα να τα κανει και να αρχισει να λειτουργει το συστημα,μην την στουμπωσεις τελειως. αποπαρασιτωση,εκανε?παιζει κι αυτο ρολο που ειναι τοσο αδυνατη. |
|
||||
|
||||
![]()
προχθες ο σκυλος μου αρπαξε ενα βαζακι ψαροτροφη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Παντως η κοιλια της ειναι αρκετα φουσκωμενη, μου φαινεται αυριο θα εχουμε reworking ![]() ------------------------- A τον μπαμπεση! ![]() Μην μου πεις οτι το ανοιξε κιολας! ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 21-10-12 στις 02:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι και απο τα σκουλικια φουσκωμενη.
το σπρευ εαν δεν εχει ψιλλους ψειρες κλπ(τους βλεπεις ευκολα στις μασχαλες εαν επικεντρωθεις καλα) καθυστερησε το λιγο ακομη γιατι νομιζω οτι ειναι αρκετα μικρη για να μην την πειραξει που θα το γλυφει μετα.. η τουλαχιστον βαλε σε μασχαλες και κοιλια,με το χερι σου,οχι απευθειας πανω της. |
|
|||
|
|||
![]()
χαχα, ο Μπαλού ειναι παμφάγο! Ευτυχώς δεν εχει μαθει-ακόμα- να τ ανοίγει, αλλά τις προάλλες εκλεψε ενα κοματι ωμή μελιτζανα απ το Λεανδρο και το κανε να! :Ρ
------------- Για ψύλους, ψείρες κλπ ζουζούνια υπάρχει και σπραυ απο αλόη και βότανα και neem oil το Repeli (ή κάπως έτσι), το χρησιμοποιώ και γω για όσο ειναι μικρά τα γατάκια και στο κουτάβι, γιατί ειναι σχετικά ακίνδυνο ακόμα κι αν το γλύψουν (και πάντα, όπως πολύ σωστά λέει κι η Λήδα, στο χέρι σου πρωτα) Χουρχουριστές καληνυχτες και ...καλα ξελαφρώματα αυριο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Μεχρι να στεγνωσει το σπρευ, την προσεχα να μην το γλυψει, αν και δεν γλυφεται ακομα. Τα σκουληκια υποπτευομαι και εγω για το πρηξιμο, παντως φτου φτου, δεν δειχνει να την ενοχλει κατι, και της αρεσει το χαδι στην κοιλια. ------------------------- Μπαρμπα, ασε αυτο το πραμα κατω και χαιδευε! ![]() Μμμμ μαλον πρεπει να το σκεφτω λιγο ακομα... ![]() Μ'αυτα και μ'αυτα με επιασε φαγουρα, αχ αχ! τι με τρωει μωρε;;; τσαμπα το ψεκασμα μπαρμπααα! ![]() Πες μου οτι μπορεις να αντισταθεις σε τετοιο νυσταλεο υφος! ![]() Αν δεν παρεις αυτο το πραμα απο την φατσα μου, θα σε δαγκασω, σατυρε! ![]() Αντε να δουμε... δεν θα τα παμε καλα μ'αυτον! ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 21-10-12 στις 16:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχη!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα χρειαστηκε να ξαναπαω στο petcity, και ειδα ειχαν εξαφανιστει τα αδελφακια της, μαζι και το κλουβι.
Επιασα συζητηση με εναν υπαλληλο, για το τι κανουν τα αδεσποτα γατακια που τους μενουν, και μου ειπε οτι δεν προλαβαινουν να μεινουν, γιατι σε 2-3 μερες τα παιρνουν οι πελατες που μπαινουν στο καταστημα, οπως και τα αλλα 2 ειχαν δοθει μεχρι την προηγουμενη Τριτη. Εκρινα σκοπιμο να το επισημανω, για να μην δημιουργηθουν λαθος εντυπωσεις για το καταστημα. Κατα τα αλλα, η μικρουλα 'ξαλαφρωσε" εμαθε την αμμο της με την μια, ειναι πολυ χαριτωμενο πλασματακι, και απο οτι μου εδειξε μεχρι τωρα πανεξυπνο! (εκτος απο τρελλοκομειο) ![]() ![]() ![]() Α! και φαγανο! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλίτσα είναι.Να σου ζήσει και μπράβο σου που της πρόσφερες ένα σπιτικό και αγάπη.Πραγματικά το αξίζουν οι ψυχούλες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω γειτονισα, οπως το ειπες, αθωες ψυχουλες.
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρεις γείτονα ότι διαισθάνονται τους καλούς ανθρώπους που τα αγαπάνε γι' αυτό σε διάλεξε.
![]() Κάτι ήξερε. |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι τα ζωα διαισθανονται, το εχω καταλαβει απο αρκετα μικρος.
Καποτε - πιτσιρικας - ειχα εναν σκυλακο. Οταν τον πρωτοεφερα στο σπιτι, ετυχε να περναει ενας παππους, ο οποιος ειχε παραδοση στην γειτονια σαν μεθυσος, αλλα οταν ηταν διαυγης ηταν ο καλυτερος ανθρωπος ετσι ελεγε το παραδοσιακο κουτσομπολιο. Παραδοξως λοιπον ο σκυλακος μου, μολις τον πηρε χαμπαρι οτι ανεβαινε τον δρομο, ενω ηταν πολυ ηρεμο ζωο, αρχισε να γρυλιζει, μεχρι που αρχισε να λυσσαει στο γαυγισμα, που αν δεν τον κραταγα με το λουρι, μου εδωσε την εντυπωση οτι θα τον εσκιζε... Ειπα, δεν του εκανε καλη εντυπωση του σκυλακου μου ο μπαρμπα Γιωργιας... (ετσι τον φωναζαν) Καθε φορα που ο μπαρμπα Γιωργιας περναγε τον δρομο, ο σκυλακος το ιδιο βιολι. Περασαν χρονια, και ο μπαρμπα Γιωργιας πεθανε. Τοτε βγηκε στην επιφανεια η αληθεια. Ο κατα τα αλλα καλος μπεκρης μπαρμπα Γιωργιας, ειχε κανει παιδι με την μονακριβη κορη του..., και η γυναικα του δεν εβγαινε εξω γιατι την ειχε ρημαξει στο ξυλο... Κανεις δεν ειχε καταλαβει τιποτα, αλλα χρονια τοτε... Μονο ο σκυλακος και απο μακρυα... Ισως θα μου πειτε συμπτωση... Ισως...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να είναι σύμπτωση.Έχουν την ικανότητα να καταλαβαίνουν τους ανθρώπους, μπορεί και λόγω οξυμένης όσφρησης ορμονών, λόγω της στάσης του σώματος του ανθρώπου, του τόνου της φωνής, μπορεί και διαίσθησης όπως είπαμε.Το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές αν όχι όλες καταλαβαίνουν σωστά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τιιι εχουμε εδω;
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάζεψε τα νύχια σου μικρή!
|
||||
|
||||
![]()
Μια σταλιτσα ψυχουλα:
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη γατόψαρου-συγκατοικου.. | platy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 24-05-12 10:35 |
Ο νεος μου συγκατοικος | Tricky | Άλλα ζώα | 26 | 02-10-08 23:42 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |