|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν εχω μεγαλη πειρα σε αυτα και φυσικα δεν τα εχω δοκιμασει ολα για να εκφερω γνωμη. Το μονο που εχω χρησιμοποιησει ειναι το dennerle deponit mix μαζι με substrate start. Με καλα αποτελεσματα. Αλλα και οταν ξεθυμανε και χρησιμοποιησα ταμπλετες βυθου της seachem, παλι καλα αποτελεσματα ειχα και χωρις μεγαλα εξοδα. Για ευκολα εως μετρια φυτα ειναι περιττο νομιζω το υποστρωμα λιπανσης και μαλλον επιζημιο, αν σε κακο χειρισμο, βγει στη στηλη του νερου.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με μαύρα φύλλα και στίγματα....σε φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων | gtok34 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 07-10-10 10:23 |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |
Θέλω να φυτεύσω φυτά χαμηλών απαιτήσεων | mikeepidio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-06-10 02:08 |
Υγρό λίπασμα για φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 21-07-08 23:19 |
Ξεκίνημα φυτεμένου χαμηλών απαιτήσεων... | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 22-03-05 19:03 |