|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σ.Σ.: Χαίρομαι που γίνεται αυτός ο διάλογος, γιατί τον βρίσκω πολύ εποικοδομητικό, τόσο και για τους δυο μας, όσο και για όσους τον παρακολουθούν. Αυτός είναι ο σκοπός των fora. Ιδίως όμως σε θέματα βιολογίας του ενυδρείου, το έχω μελετήσει καλά. Πέρα από την όποια εμπειρία με τα ενυδρεία, η βιολογία και η οικολογία (σαν επιστήμη & κλάδος της βιολογίας) αποτελούν το χόμπυ μου από δεκαετίες, Τυχαίνει δε και οι σπουδές μου να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και τα αντικείμενα της μικροβιολογίας, της βιολογίας και της βιοχημείας. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να ακούγονται οι γνώμες, αλλά το θέμα είναι ό,τι βγαίνει τελικά προς τα έξω να είναι όσο γίνεται πιο σωστό και αντικειμενικό. Γιατί μας διαβάζουν πολλοί. Επειδή ξέρω πως το forum το παρακολουθούν και βιολόγοι (έχω ήδη εντοπίσει κάποιους) θα ήταν καλό να πάρουν κι αυτοί θέση, για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα προς όφελος όλων μας. |
Tags |
αρχαριος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αποριες αρχάριου. | liakosmrm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 31-01-10 23:46 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |