|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα μιλαμε Πανο καλυτερα κ απο εγκυκλοπαιδεια!
Επειδη εκλεινα προς stapersi με προβληματισες λιγο για το aquascape... Θα το δω κ θα επανελθω! |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου καλησπερα. Αν ενδιαφερεσαι εχω lamprologus occellatus. Είναι από καινουρια γεννα βεβαια και είναι αρκετα μικρα ακομα. Θα μπορουσα να σου δωσω μια αλφα ποσότητα από ψαρια και αργοτερα ξεχωριζεις ζευγαρια. Μπορω να στα δωσω 2 με 3 ευρω το ψαρακι. Από χαρακτηριστικά είναι περιπου σαν τα strapersi. Η παρακάτω φωτο είναι από ένα ενήλικο αρσενικο περιπου 4 cm. Τα θυλικα είναι πολύ μικροτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και σευχαριστω για το ενδιαφερον skourkou! Θα το σκεφτω κ θα σου απαντησω με pm σε περιπτωση που ενδιαφερθω! Ουτως η αλλως εχω ακομα 4 βδομαδουλες μεχρι να στρωσει το ενυδρειο κ να δω τι θα κανω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα πως το βλέπετε??
Εβγαλα την αριστερη πετρα κ αναδιεταξα τις παλιες.. Νομιζω μου αρεσει περισσοτερο αισθητικά (χανει λιγο σαν ομορφια στην φωτογραφία) ![]() Σορρυ για τις φωτογραφιες αλλα έίναι λιγο ανασηκωμένη η αμμος αλλα κ εχουν γεμισει άλατα τα τζάμια του ενυδρείου πρέπει να καθισω να τα τρίψω καποια στιγμή... Επισης κ μια ερώτηση... Γιατι ενώ στα θαλάσσια ενυδρεία βαζουμε στην φίλτρανση άνθρακα στα κιχλιδοενυδρεία που επίσης έχουν απαίτηση για ΠΟΛΥ καθαρό νερό δεν προτείνεται η χρήση του??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελειο μαρεσει παραααα πολυ!
ο ανθρακας ειναι μονο για να καθαριζει το ενυδρειο μετα απο αρρωστιες με φαρμακα κλπ η 3 μερες μονο στην αρχη ξερω εγω!μετα δεν κανει τιποτα!
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις stappersi ή occelatus και πανω απο 1 ζευγαρια καλο θα ηταν με περισσοτερες πετρες να διαχωρισεις ακομη περισσοτερες "επικρατειες".
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο έγινε!
Τα τζάμια μην τα τρίψεις,μαλακά με ένα πανί με ξύδι θα καθαρίσουν. Περιοχές μπορείς να χωρίσεις βάζοντας με κατάλληλο τρόπο και μερικά φυτά(βαλισνέριες?) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Tanganyika project! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 19-01-10 17:03 |
STELLARA project | sifnos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-02-09 15:50 |
νοτιοαμερικανικο project | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-03-08 14:44 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |