|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω αρτεμια της ocean nutrition.σκευτομαι τωρα εγω....μηπως δεν επρεπε να βαλω αλατι καθως δεν ανεφερε τιποτα τετοιο στις οδηγιες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και βέβαια πρέπει να βάλεις αλάτι. Αν δεν κάνω λάθος 1 κουτ. του γλυκού για κάθε λίτρο νερό και αεραντλία για να ανακατεύονται τα αυγά και να μήν είναι στάσιμα. Εγώ μ'αυτ'ην την μάρκα είχα πολύ καλά αποτελέσματτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως αυτο εχω κανει!!!στο ενα μπουκαλι μαλιστα εχω βαλει κ θερμοστατη στους 25 και παλι τιποτα.θα κανω αλλη μια προσπαθεια κ βλεπουμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσες μέρες περίμενες;
|
|
||||
|
||||
![]()
για την πρωτη που μολις ανανεωσα 2 μερες και για την δευτερη γυρω στις 30 ωρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα καμια φορα κανουν 3 μερες να βγουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Και σε εμένα το ίδιο να φανταστείς στις 2 μέρες τίποτε και στην 3η όλες μαζί!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα ετναξη κ με τις αρτεμιες!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καθε 2,5 - 3 ωρες πρεπει να ταιζεις
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.tolibra.com/fish/Lamena2.htm
δες τις δυο τελευταιες φωτο κατω κατω. Στην τελευταια ειναι ταισμενο. Οταν η κοιλιτσα γινεται σαν την προτελευταια, ταιζεις. |
|
||||
|
||||
![]()
και κατι τελευταιο να ρωτησω(το ξερω γινομαι κουραστικος αλλα ειναι η πρωτη φορα που παίρνω γεννα και εχω ενα καρο αποριες).οι γονεις εχουν σκαψει τρυπες στο χαλικι σε σημεια που εχω ελαχιστη ορατοτητα κ τα μικρα βρισκονται εκει μεσα.να υποθεσω οτι οταν βγουν τα μικρα απο εκει κ αρχισουν να κολιμπουν τοτε θα αρχισω και το ταισμα??
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβως
|
|
||||
|
||||
![]()
φοβερη δουλεια μπραβο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μην ντρεπεσαι, κανε οσες ερωτησεις θελεις... πυροβολα!
|
|
||||
|
||||
![]()
εσυ θα φταις μετα...
![]() ![]() Τα μικρα βρισκονται ακομα μεσα στις τρυπες που εχουν σκαψει οι γωνεις.Υπολογιζω οτι αυριο-μεθαυριο το πολυ θα αρχισουν το κολυμπι.Υποψην οτι στο ενυδρειο δεν υπαρχουν αλλα ψαρια. |
|
|||
|
|||
![]()
Ντίνο μας έχεις στο σκοτάδι.. Ενημέρωσε λοιπόν!
Κολύμπησαν; |
|
||||
|
||||
![]()
Και καμιά φώτο ε!!!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι παιδια τα ψαρακια.τα μεταφερουν απο τρυπα σε τρυπα οι γονείς ολη την ωρα.ακομα δεν εχουν κολυμπησει αλλα μερικα κανουν καμια βολτα γυρο απο την τρυπα.δεν φευγουν βεβαια μακρια γιατι τα βλεπει η μαμα τα βαζει στο στομα της και τα γυριζει στην τρυπα μαζι με τα αδελφακια τους.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εβγαλα μια φωτογραφια αλλα δεν ειναι και πολυ καλη:κατω απο τον μπαμπα σε σταση ''την φωτογραφικη σου και τον πουλο" ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υποψιν οτι το μπουλουκι με τα μικρα που βλεπεις περιεχει πολυ περισσοτερα μωρακια απ' οτι νομιζεις.....
|
|
||||
|
||||
![]()
έχεις άλλα ψάρια μέσα? είχα και εγώ γέννες παλιότερα απο τα mictogeophagus άλλα δεν εμεινε τιποτα απο τους ροδοστομους. μαξιμουμ 3 με 4 μερες εζησαν απο την ωρα που αρχισαν να κολλυμπανε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
giorgo χοντρικα τα υπολογιζω τουλαχιστον 50!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλήθεια, τι μετρήσεις έχει τώρα το ενυδρείο σου;
|
|
||||
|
||||
![]()
χαριλαε μετρησεις θα δωσω το βραδυ γιατι τωρα εχω να παω σε μια δουλιτσα...μαζι και μια φωτο δωρο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Που είναι η φανταστική φώτο και οι μετρήσεις ΟέΟ???
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εισαι και ανυπομομος!!!!
![]() ![]() ![]() pH:6.5-7.0 Γενική σκληρότητα (GH):3 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):2 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):<0,3 τα μικρα τα πανε μια χαρα και ειναι μια απολαυση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θυμάσαι που τα συζητούσαμε φιλαράκι; Οταν αποφασίζεις να ασχοληθείς με αναπαραγωγές, υποχρεωτικά αφήνεις τη ρουτίνα λίγο πίσω και σε συνδυασμό με το γόνο που τρώει και χ...ει ένα σκασμό (όπως όλα τα μωρά) έχεις τέτοια προβλήματα. Προς το παρόν η άλγη μην σε απασχολεί (αυτό θα το ξαναδείς σε ένα 3μηνο), για να μην σου πω ότι η άλγη κάνει καλό και στους γόνους (σαν τροφή)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνετε όνειρα όλοι σας να μου φάτε τον τίτλο αλλά εκεί θα μείνετε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα νέο;
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bolivian ram, Mikrogeophagus altispinosus | kanarini | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 10-04-09 17:11 |
Mikrogeophagus altispinosus | dinos99 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 23 | 13-10-08 01:00 |
γεννα | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-04-07 17:14 |
Mikrogeophagus ramirezi | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 13-12-05 23:00 |
Κεραυνοβόλος έρωτας με Mikrogeophagus Ramirezi | pavloukos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 08-10-03 11:19 |