|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω πετυχες την προσφατη καλη εισαγωγη βραχου ...καλη φαση !
Περιμενουμε φωτο asap ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που ειναι οι νεες φωτος οεεοοο.....???
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ που βρίσκομαι είναι λιγάκι δύσκολο να μπορέσω να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά υπόσχομαι ότι θα το προσπαθήσω σύντομα να βάλω έστω και μία....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν παιδιά αυτη είναι η μια και μοναδική φώτο που κατάφερα να βγάλω με το κινητό μου.Το aquascape είναι αυτό λόγω του μικρού βάθους του ενυδρείου μου.Ο βράχος είναι 20 κιλά και ο αραγωνίτης 40.Μόλις χθές μπήκε και ο πρώτος μου κάτοικος ένα threespot damselfish που μου τον έστειλε ο Γιώργος από το Περιστέρι και παρά την ταλαιπωρία του είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν φάνηκε καθόλου στρεσαρισμένος από την πρώτη στιγμή.Περιμένω τις πολύτιμες παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας..
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα επικρατει θολουρα ...
![]() ΙΜΟ ,βαλε ενα μαυρο χαρτονι στην πλατη. Επισης , πως πας απο κρυψωνες ετσι που μπηκε ο βραχος ? Ειναι πολυ σημαντικο για την υγεια των ψαριων αυτο ΙΜΟ. Η κυκλοφορια φαινεται σωστα τοποθετημενη εκ πρωτης οψεως . Τελος , τι ψαρια σκεφτεσαι να κρατησεις ? Να ξερεις οτι το damsel ισως να μην καλοδεχτει καποια ψαρια ...να σκεφτεις οτι το δικο μου damsel ειναι 3 ποντους ψαρακι και οποτε βαζω χερι στο ενυδρειο ερχεται και με δαγκωνει ...μιλαμε για μισος ![]() Καλη συνεχεια ! |
|
|||
|
|||
![]()
για παιξε λιγο ακομα με τον βραχο..
ελπιζω στην παρουσα φαση να μην τον κολλησες... σου προτεινω ενα βουνο στην μεση,και σβησιμο αριστερα δεξια,η ξεκινας απο αριστερα το βουνο και σβηνεις προς τα δεξια... ετσι θα εχεις και αρκετες υψομετρικες διαφορες για τα κοραλια,και θα δημιουργηθουν πολλες κρυψωνες ,οπως ειπε ο βασιλης, για τα ψαρια... παντως το σιγουρο ειναι οτι καθε φορα που θα αλλαζεις το aquascape, θα σου αρεση και καλυτερα απο το προηγουμενο... ![]() οσο για τα ψαρια καλο θα ειναι απο την αρχη να κανεις ενα πλανο τι θες να βαλης μεσα, γιατι αν το αφησεις ετσι στην τυχη του μαλλον θα χαθεις... ![]() keep reefing.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα.Συμφωνω με τα παιδια.Καποτε διαλυσα ολοκληρο ενυδρειο για να βγαλω ενα damsel
![]() Τωρα οσο αφορα το aquascaping εκτος τον τροπο που σου προτεινει ο φιλος enzo ( ![]() ![]() http://www.aquaristic.net/aquarium/d...lo.html?lang=1
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι εγινε ρε παιδια...???? | klaz | Greek Aquarist's Boards | 3 | 18-04-06 00:38 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |