Η αποσταση απο την λαμπα (κοιταζω να δω μηπως την αφαιρεσω τελειως) μεχρι το τοιχωμα ειναι ακριβως 12,1 εκ. Το τσεκαρα βαζοντας 12αρι ανεμιστηρα που τον χωραει ισα-ισα. Με δεδομενο αυτο, σκεφτομαι οτι ανετα θα χωραει τον 9αρι, τοποθετωντας τον π.χ. 1εκ μεσα απο την μια πλευρα και θα μεινουν περιπου και 2εκ. απο την μερια της λαμπας για να μπει καναλι. Βεβαια και παλι οριακα ειναι τα πραγματα... Εκτος κι αν βγει τελειως η λαμπα (θα το δει ηλεκτρολογος αυτο) και ησυχασω μια και καλη και βαλω ακομα και 12αρι. Aυτα βεβαια ισχυουν μονο αν μπουν τα ανεμιστηρια απο κατω απο το καπακι. Αν μπουν απο πανω, νομιζω δεν θα χω προβλημα για 9αρια.
Ενταξει για τα 3 skythe, αμα κολυμπησαν στο νερο, τι απαιτησεις να εχουμε μετα;

Τα αμπερ τους ξεκινανε απο 0,18 και τα 9αρια και τα 12αρια. Η καταναλωση βρισκεται με τον τυπο νομιζω: watt=volt*amper Αν βαλω π.χ. 4 konig δεν καταναλωνουν και πολυ λιγοτερo σε σχεση με 3 9αρια ή 2 12αρια skythe
Αν βαλω τα 8αρια, εσυ Σπυρο τι λες; επαρκουν 4 να φυσανε προς τα μεσα; Χρειαζεται και ενα ακομα για να βγαζει αερα; Να ξερω σε αυτη την περιπτωση, να κανω 5 νοητες θεσεις στο φλαπ, ετσι ωστε η μια να μεινει ελευθερη για μελλοντικη χρηση αν χρειαστει.