|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τετοια λεγε μου να πεταξω απο τη χαρα μου:d .θα προσπαθησω αν μπορω να βαλω τουλαχιστον 2 ακομα λαμπες
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 19-08-06 στις 09:59 |
|
||||
|
||||
![]()
για πες μας περισσοτερα.. τι φυτα εχεις βρει.. καμμια φωτο...
θελει ιδιαιτερη προσοχη για να μην κουβαλησεις διαφορα παρασιτα μαζι. επισης θελει προσοχη στη θερμοκρασια. τα περισσοτερα μεσογειακα φυτα αντεχουν στο κρυο, αλλα οχι απαραιτητα και στη ζεστη ενος τροπικου ενυδρειου... επισης καποια δεν αντεχουν βυθισμενα εντελως μεσα στο νερό. ενδιαφερον ακουγεται, και εξω απο τα συνηθισμενα, κατι που σημαινει οτι θα πειραματιστεις, αλλα, σε ενα τοσο μεγαλο ενυδρειο τα πειραματα μπορει να σου βγουν "ξινά".... |
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω αλλα θα το κανω.αλλα σου ειπα εχω μεχρι τωρα 3 ενυδρεια των 60 λιτρων μονο για αυτη τη δουλεια.αποπαρασιτωση και προσαρμογη.τρελο καθαρισμα συνεχεια αλλαγες νερου επισης τρελες.ξερενονται στην αρχη και μετα πετανε καινουργια φυλα.δεν ζουν ολα αλα αρκετα.θα ανεβασω φωτο.ενα ειναι java moss αφθονη και μου παει και πολυ καλα.ηδη υπαρχει στο ενυδρειο που εχω τωρα και οσο παει και καλυτερα
θα ανεβασω και αλλα φυτα απλα αυτα τα ειχα σε φωτο αυτες τις πηρα τωρα.ειναι ακομα αλλα 2 αλλα δεν μπορεσα να παρω φωτο τωρα αλλα δυο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 25-08-06 στις 11:54 |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω θα το ξαναπω..
Πολυ ωραιο το ενυδρειο, μεγαλο εντυπωσιακό, αλλά 80cm για φυτεμενο? Περα απο το γεγονος οτι γρασιδια πολυ δυσκολα θα δεις, χρειαζεσαι φωτισμο Metal Halide για τετοιο βαθος. Και εκτος αν εισαι ο τιραμολα... Στη συντηρηση θα το μετανιωσεις πικρά. Επειδη δεν ειναι ακομα παρα πολυ αργά... Αν, λεω, αν, το κατεβαζες στα 50cm, θα ειχες ενα αψογα συντηρησιμο ενυδρειο, με το φωτισμο που εχεις, και με οτι φυτό πρακτικά γουστάρεις.. Δύσκολο τώρα ναι. Αδύνατο ομως όχι. Σκεψου το. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 25-08-06 στις 12:01 |
|
||||
|
||||
![]()
για γρασιδι θα βαλω java moss,ετσι οπως το φανταζομαι δεν θα ειναι τα φυτα στους 0.80!!!θα ειναι πιο ψηλα ειδικα πισω που θα κανω ενα μεγαλο σκαλοπατι,και...εχω φτιαξει και τριποδακια με ξυλο απο πανω και θα γυριζω οπου θελω χωρις σκαλες κτλ.τα diy ειναι η ειδικοτητα μου
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 25-08-06 στις 12:01 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως οι διαστάσεις του βολεύουν πολύ για βιοτοπικό Αμαζονίου με 8 δίσκους και καμια 40αριά Καρδινάλιους... ή ακόμη και για brackish με Μονοδάκτυλους και Σκατοφάγους...
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 25-08-06 στις 11:52 |
|
||||
|
||||
![]()
μιλαω για κοψιμο τζαμιων, κατι που σημαινει ξεκολλημα.
μαγικα δεν γινονται... ομως η αλλαγη γινεται σε μια - δυο μερες.. το ξεκινημα, στρωσιμο, και γενικοτερα η ευρεση ισσοροπιας ενος ενυδρειου περνει μηνες.. με αυτή την εννοια δεν ειναι πολυ αργα..(και επειδη ασχολεισαι με Diy...) ουτε ευκολο ειναι, ουτε απλό.. προφανως. Οσο για την java moss στον πατο.. Το αφηνω να το σχολιασει ο lasal.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 25-08-06 στις 11:39 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια...
Θα ηταν ενα καταπληκτικο ενυδρειο malawi ή Taganika. Η δισκους... Τωρα βεβαια.. αφου εχεις αρκετα ενυδρεια. Φτιαξε ντε ενα ακομα... να το φχαριστηθεις το φυτεμενο... Και για να μην παρεξηγηθουμε... Απλα τα λεω για να μην απογοητευθεις μετά. Αλλιως.. αναμενουμε ολοι με περιεργια το αποτελεσμα της προσπαθειας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() λοιπον στο θεμα μας οποιος εχει κλαδεματα και θελει μου στελνει ενα πμ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιγη βοηθεια περι aquascaping | Nik25 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 22-05-06 17:26 |
Παρακαλω την βοηθεια σας | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-04-05 12:03 |
Φιλτρο βυθου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 20-05-03 15:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ..... ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-02 12:20 |