|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση ήθελα να κάνω. Τον τελευταίο καιρό επειδή δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο, προκειμένου να συντομεύσω τη διάρκεια της διαδικασίας αλλαγής του νερού στο ενυδρείο μου, άλλαξα τον τρόπο εξίσωσης της θερμοκρασίας με το νερό του ενυδρείου. Αντί να βάζω μέσα τον θερμοστάτη και να περιμένω να ανέβει σταδιακά η θερμοκρασία, βάζω ένα μέρος του νερού (περίπου το 20%) σε μία κατσαρόλα και το ζεσταίνω σχεδόν μέχρι βρασμού. Μετά το ρίχνω στο βαρελάκι με το υπόλοιπο και το νερό που προκύπτει έχει τη ζητούμενη θερμοκρασία. Το κάνει κανείς άλλος αυτό; Είναι δυνατό να προκύπτουν οποιαδήποτε προβλήματα στη χημεία του νερού από αυτή τη μέθοδο;
|
|
||||
|
||||
![]()
το εχω κανει και εγω,δεν εχει υπαρξει καποιο προβλημα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά ειναι αυτός ο τρόπος,
δεν υπάρχει πρόβλημα
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα εισαι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ.....απο θερμοσίφωνα μη βαλεις πότε μόνο
|
|
||||
|
||||
![]()
και από θερμοσίφωνα δεν έχει πρόβλημα,εγώ έτσι κάνω αλλαγές όλο το χειμώνα
|
|
|||
|
|||
![]()
Μία σημείωση, τα περισσότερα φίλτρα καταστρέφονται αν περάσει ζεστό νερό από μέσα τους. Απλά ελέγξτε το δικό σας πριν περνάτε από μέσα τον νερό από τον θερμοσίφωνα.
Sent from my XT1092 using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μιλάμε για βραστό νερό αλλά 21-22 βαθμούς ίσα ίσα να "σπάει"το παγωμένο
|
|
|||
|
|||
![]()
σωστός.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και υποκεινται σε αχρειαστο στρες τα ψαρακια... |
|
||||
|
||||
![]()
θες να πεις πως το ενυδρείο το έχω στους 44 βαθμούς;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελάτε να σας τρολάρω τώρα λίγο
![]() Θα αρχίσω να φτιάχνω ταχυθερμαντηρες να σας τους πουλάω ![]() ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=92340
|
||||
|
||||
![]()
Το νερο του θερμοσιφωνα που ειναι στους 22 λες οτι το ανακατευεις με κρυο βρυσης παραπανω. Οποτε πλεον δεν ειναι 22 αλλα 12 ας πουμε...
Οποτε μιση θερμοκρασια απ'του ενυδρειου...αναλογα παντα με τις αναλογιες αναμιξης... ------------------------- Παράθεση:
Απ΄τα χερακια σου τωρα και το συζηταμε... ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos_auk : 15-03-17 στις 10:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
αλλαγές νερού | karxarini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 23-09-09 19:09 |
Αλλαγές Νερού. | caverman | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-06-06 00:54 |
αλλαγές νερού | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-06-04 13:24 |
Κρατώντας σταθερή θερμοκρασία στις αλλαγές νερού. | harris | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 23-12-02 21:15 |