|
|||
|
|||
![]()
Αγόρασα καινούρια τεστ της tetra γιατί της Α.Ρ. δεν βρήκα και οι μετρήσεις με αυτά έχουν ως εξής:
ΝΗ4: 0mg/lt NO2: 0.5mg/lt (Μόνο αυτό το μέτρησα με τεστ της JBL) NO3: 50mg/lt GH: 24 KH: 10 PH: 9 Τι ψάρια μπορώ να βάλω μέσα; Εννοείται ότι θα μηδενιστούν πρώτα και τα ΝΟ2. Έχω βάλει επίσης 2 ξύλα και έχω βάλει τα εξής φυτά: 2 Anubias barteri var. nana, 1 Anubias barteri var. angustifolia, 1 cryptocoryne undulata "broad leaves" όπου αυτά τα έχω βάλει πάνω στα ξύλα και 1 Microsorum pteropus "Windelov". Βέβαια το ένα ξύλο επιπλέει ακόμα γιατί χθες το έβαλα Από φωτισμό έχω 1 λάμπα για τα φυτά, tropical νομίζω λέγετε, 18W και μια daylight 18W. Επίσης έχω και το Flourish excel της Seachem. Ακούω παρατηρήσεις και βάζω και φωτογραφίες να μου πείτε γνώμες. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εμπειρίες και γνώμες απο πλάτες backround | a-sakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-02-07 16:01 |
Tropica AquaCare. Γνώμες? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-01-07 18:38 |
Να δοκιμάσω την τύχη μου και με ζωοτόκα. Ακούω προτάσεις | KOKORAS | Ζωοτόκα | 15 | 09-05-06 22:05 |
Γνώμες για φωτισμό Τ5 | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 29-03-06 00:38 |
Νέος στην παρέα-Γνώμες. | Αλεξης | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 06-02-04 02:40 |