|
|
||||
|
||||
![]()
Με pH:9 είναι λίγο δύσκολο να βάλεις ψάρια μέσα...
Αρχικά πρέπει να κάνεις κάτι για να το μειώσεις γύρω στο 7,5, ώστε να μπορέσεις να εισάγεις στη δεξαμένη σου ψαράκια όταν θα έρθει η ώρα. Πέρα από τη λύση με τα ζωοτόκα - και ανάλογα με το αν δύνασαι οικονομικά - μπορείς να κοιτάξεις και τη λύση με το υφάλμυρο νερό, το οποίο φυσικά θέλει παραπάνω προσοχή, για έναν αρχάριο, από ότι το γλυκό. Πάντως σίγουρα τα ζωοτόκα είναι η πιο απλή και εύκολη περίπτωση. @steady & Ghostship: Παιδιά χαλαρώστε και μην το συνεχίσετε παρακαλώ. Ας βοηθήσουμε τον vouros ουσιαστικά και όχι μέσω αντιπαραθέσεων. Σας ευχαριστώ αμφότερους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε vouros ψάξε λίγο για το υφάλμυρο νερό όπως σου λέει ο Liolios, υπάρχουν και εκεί πολλές επιλογές...!
Παράθεση:
![]() Δεν είναι κακό να έρχονται γνώμες σε αντιπαράθεση(σε λογικά πλαίσια), αντιθέτως νομίζω ![]() ΥΓ: Κι εσύ Liolios γείτονας είσαι απ' ό,τι βλέπω, και μάλιστα από την ίδια περιοχή!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Πότε κερνάω καφεδάκι? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που δεν τίθεται θέμα αντιπαράθεσης.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εμπειρίες και γνώμες απο πλάτες backround | a-sakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-02-07 16:01 |
Tropica AquaCare. Γνώμες? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-01-07 18:38 |
Να δοκιμάσω την τύχη μου και με ζωοτόκα. Ακούω προτάσεις | KOKORAS | Ζωοτόκα | 15 | 09-05-06 22:05 |
Γνώμες για φωτισμό Τ5 | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 29-03-06 00:38 |
Νέος στην παρέα-Γνώμες. | Αλεξης | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 06-02-04 02:40 |