|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.
τωρα που επεσαν οι θερμοκρασιες....λογω της διαφορας εντος και εκτος σπιτιου υγροποιουνται οι υδρατμοι στα παραθυρα αμεσως.......και αναλογιζομαι τις περσινες καταστασεις...σφουγγαριζοντας τα πατωματα... ![]() τι λυσεις εχετε βρει για την υγρασια στο σπιτι απο τα open-top ιδιαιτερως ενυδρεια ?? σκεφτομαι να αγορασω ηλεκτρικο αφυγραντηρα....προτασεις?
|
||||
|
||||
![]()
Ένας φίλος είχε στο σπίτι του δύο αφυγραντήρες, όχι ηλεκτρικούς όμως, τους κλασικούς από το Πράκτικερ και μου είχε πει ότι κάθε εβδομάδα τους άδειαζε γεμάτους. Τώρα αν θα σε βολέψουν δεν μπορώ να στο ορκιστώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω τετοιον...δε κανει ουσιαστικα τιποτα...το νερο που εξατμιζεται ειναι πολυυυυ.
|
||||
|
||||
![]()
Μια αποτελεσματικη λυση αλλα μαλλον αντιασθητικη ειναι οι ασβεστοπετρες (ειναι κομματια ασβεστη) τραβαν πολλη υγρασια.
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε για λιτρα....οση υγρασια και να τραβανε λιγο δυσκολο...εχω εξατμιση αρκετα λιτρα καθημερινα..
και ως τωρα ανοιγα το σπιτι πολλες ωρες...αλλα τωρα με τα κρυα θα εχουμε show. ![]() καποια πιο δραστικη λυση?? ή πληροφοριες για ηλεκτρικους αφυγραντηρες απο ατομα που τους λειτουργουν?
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο είχα παλιά σε ενα υπόγειο τέτοιο πράγμα. Δυστυχώς δε θυμάμαι μάρκα. Έκανε καλή δουλειά γενικά. Μερικά έχουν και σύνδεση στο κάτω μέρος όπου μπορείς να συνδέσεις λάστιχο και να διώχνεις το νερό κατευθείαν σε καμμια υδροροή (εξαρτάται από το χώρο σου βέβαια)...
Φέτος μπορεί να βάλω κι εγώ τέτοιο, και έλεγα να δω στο πράκτικερ, γιατί η υγρασία της Θεσσαλονίκης είναι άτιμο πράμα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστη κιχλιδα??λυσεις?? | xrele24 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 05-10-10 07:56 |
σχετικη υγρασια στο καπακι του ενυδρειου | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-02-08 08:41 |
Θερμανση σε μεγαλο ενυδρειο - λυσεις? | PLUTON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-09-07 07:05 |
ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 27-03-07 23:15 |