Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 03-08-12, 13:01
Το avatar του χρήστη kixlidatos
kixlidatos Ο χρήστης kixlidatos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 31-08-2011
Περιοχή: Σαντορινη
Μηνύματα: 1.012
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές Εμφάνιση μηνυμάτων
Nαι επειδη πραγματι τον μπερδεψες γιατι δεν ειναι ασφαλη αυτα που προτεινεις, η στηνεις κατι σωστα απτην αρχη η οχι. Παρακατω εφτιαξα μια συλλογη απο πινακακι για να παρει μια ιδεα ο φιλος. Το λινκ που ποσταρε ο αρης ειναι πολυ καλο και το ξαναποσταρω για να το δει και να πειραματιστει βασει του budget του.
http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium




Οπως βλεπεις με τις ιδιες διαστασεις ακριβως, απλα αντιστρεφοντας το πλατος με το υψος (80 με 70), αμεσως πεφτει η αναγκη παχους. Το υψος ειναι πιο σημαντικο απο ολα σε ενα ενυδρειο. Καλο θα ειναι να το κανεις με 3,9. Οτι ειπε ο delta66 απο πανω μου. Αυτα απο μενα, ελπιζω να βοηθησα.
-------------------------
ΥΓ επισης το 12αρι δεν εχει πολλαπλασια τιμη, εγω πηρα τιμη θεσσαλονικη απο τζαμα, για 500λιτρα ενυδρειο, για 10 και 12αρι ειχαν 10 ευρω διαφορα.

Φιλε κουραμπιε,μαλλον δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα,για πες μου σε παρακαλω,ποσο εχει το 10αρι και ποσο το 12αρι?Το τετραγωνικο

Λοιπον οσο για τους πινακες που μας παρουσιαζεις,ειναι γνωστοι,δεν λες κατι συνταρακτικο.Ενα πραγμα να ξερεις,στις ειδικες κατασκευες,ευαγγελιο πρακτικης δεν υπαρχει.

Ο καθε ενας,εδω οταν γραφει,αν σεβεται τον εαυτοτου,δεν γραφει αρλουμπες,αλλα μεταφερει την εμπειρια του.Γιαυτο οταν ειπα οτι μερδεψαμε τον φιλο μας,εννωουσα ολοι οσοι γραψαμε στο θεμα.Γιατι ο φιλος θα δει μια αποκληση απο 8αρι μεχρι και 15αρι.Οποτε ειναι δυσκολο να αποφασισει τι τζαμι να βαλει.
__________________
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα
Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου
Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου
Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους
Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ
Africa γιατι ετσι μαρεσει
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01523 seconds with 10 queries