Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-05-07, 19:59
Το avatar του χρήστη steady
steady Ο χρήστης steady δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ(ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ)-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην steady
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από crazyio Εμφάνιση μηνυμάτων
Είσαι σίγουρος πως τα ανεμιστηράκια χτυπάνε ΠΡΟΣ το νερό και δεν τα έχεις ανάποδα ?
ναι σιγουρος το πρωτο πραγμα που κοιταξα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vasilakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω πιστευω πως οι τρυπες που εχεις ανοιξει στο καπακι δεν επαρκουν για να πετανε πολυ αερα προς τα μεσα τα ανεμιστηρακια...
Εγω προς το παρον δουλευω μονο το ενα για λιγες ωρες και αρκει για να κανει τον θερμοστατη να ανοιξει (25 C) οταν το ενυδρειο εχει 27-28 C.
βασικα αμα κοιταξω οταν ειναι κλειστο το καπακι βλεπω αναταραξη στην επιφανεια αρα κατι γινεται το θεμα ειναι τωρα αν ειναι αρκετη που νομιζω οτι αρκετη ειναι γιατι ειναι σχεδον οση του φιλτρου

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
Υποψιαζομαι οτι ειναι πολυ κοντα στο καπακι και δεν δημιουργουν ροη γιατι δεν μπορουν να ρουφηξουν αερα..
αερα βγαζουν αφου εχει αναταραξη το νερο το θεμα ειναι αν ειναι αρκετος,οτι ειναι κοντα στο καπακι ειναι γιατι αλλιως δεν γινεται

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Yiannis59 Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ απόλυτα με τον Sir ετσι όπως ειναι οι τρύπες δημιουργούνται δίνες και δεν αποδίδουν τα ανεμιστηρακια
Η ανοιξε τελιως τες τρυπες η βαλε αποστατες γυρο στο 1 εκ.
σκευτομαι να κοψω το καπακι τελειως και να κολησω στην ανοιχτη επιφανεια ενα κοματι σιτα με λιγη σιλικονη περιμετρικα να μην ειναι και τελειως ανοιχτο θα δουλεψει λετε?

Page generated in 0,01506 seconds with 10 queries