|
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σίγουρος πως τα ανεμιστηράκια χτυπάνε ΠΡΟΣ το νερό και δεν τα έχεις ανάποδα ?
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πιστευω πως οι τρυπες που εχεις ανοιξει στο καπακι δεν επαρκουν για να πετανε πολυ αερα προς τα μεσα τα ανεμιστηρακια...
Εγω προς το παρον δουλευω μονο το ενα για λιγες ωρες και αρκει για να κανει τον θερμοστατη να ανοιξει (25 C) οταν το ενυδρειο εχει 27-28 C.
|
||||
|
||||
![]()
Υποψιαζομαι οτι ειναι πολυ κοντα στο καπακι και δεν δημιουργουν ροη γιατι δεν μπορουν να ρουφηξουν αερα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα με τον Sir ετσι όπως ειναι οι τρύπες δημιουργούνται δίνες και δεν αποδίδουν τα ανεμιστηρακια
Η ανοιξε τελιως τες τρυπες η βαλε αποστατες γυρο στο 1 εκ. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ηταν εντελως γυμνο το ανεμιστηρακι απο την πλευρα που ρουφουσε θα ηταν το καλυτερο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
σκευτομαι να κοψω το καπακι τελειως και να κολησω στην ανοιχτη επιφανεια ενα κοματι σιτα με λιγη σιλικονη περιμετρικα να μην ειναι και τελειως ανοιχτο θα δουλεψει λετε?
|
||||
|
||||
![]()
Πέραν αυτών θα σου πρότεινα να βάλεις και ένα ανεμιστηράκι να τράβαει τον αέρα προς τα έξω. Αν το κάνεις, καλό θα είναι να το βάλεις από την αντίθετη μεριά του καπακιού από όπου έχεις βάλεις τώρα τα δύο ανεμιστηράκια που φυσάνε προς τα μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα βαλω ενα μικρο 4 cm να το κανει μιας και εχω και την τρυπα για το ταισμα αν και δεν εχω μεγαλη θερμοκρασια μεσα αφου το ballast που εβγαζε τρελη ζεστα βγηκε εξω!οποτε το κοβω το καπακι να δουμε λετε ε?τιποτα αλλο δεν παιζει ετσι?οπως να ναι λιγα?
|
||||
|
||||
![]()
Το πρώτο λάθος που έκανες ήταν να διώξεις τα mbuna αλλά ας μην αναδρομώ!
![]() ![]() ![]() Το δεύτερο λάθος, θα το λύσεις άμεσα με αυτό που λες εδώ, μόνο που αντι για σίτα, βάλε τα συρμάτινα guards (όπως αναφέρει και ο sir) που έχουν οι ανεμηστήρες στα PC μας, (λιγότερη δουλειά έτσι): |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=mmbuna;174739]Το πρώτο λάθος που έκανες ήταν να διώξεις τα mbuna αλλά ας μην αναδρομώ!
![]() ![]() ![]() [quote] γιαννη αυτο δεν το χω μετανιωσει γιατι τα λιτρα μου δεν ηταν ικανα να κκαλυψουν τις αναγκες τους και πιστευω συντομα θα γινοταν της τρελης εκει μεσα!τους τη φυλαω ομως για μεγαλυτερο τανκ μη ψαρωνεις τα χω στο μυαλο μου! ![]() ευχαριστω ολους για τις προτασεις αρχισαν τα πειραματα και βλεπουμε!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περι φυτων.Τι κανω λαθος? | kostas_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 36 | 21-04-06 00:58 |
ενυδρειο 150 λιτρων αν δεν κανω λαθος | marios400 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 28-03-06 10:17 |