|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορουν να ειναι μαζι, η' οι ροδοστομοι θα καταλειξουνε μεζες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
:eek: |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα τα πανε.
Οι ροδοστομοι ειμαι μεγαλυτεροι σε μεγεθος απο τα υπολοιπα τετρα και δεν διατρεχουν κινδυνο.Στο δικο μου συμβιωνουν 1 μιση χρονο τωρα χωρις κανενα προβλημα.Σημασια δεν τους δινουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Μικροι ροδοστομοι σε ενα ενυδρειο με μεγαλα ενηλικα σκαλαρια ειναι πολυ πιθανον να γινουν μεζες. Οι περισσοτεροι ροδοστομοι στα μαγαζια ειναι ηδη αρκετα μεγαλοι ομως.
Αν τα σκαλαρια δεν ειναι ενηλικα (οπως συμβαινει στο 99,9%) των νεων ενυδρειων δεν υπαρχει προβλημα. Οταν ενηλικιωθουν μπορει να τα κυνηγησουν μπορει και οχι, αλλα μεχρι τοτε πολλα εχουν αλλαξει στο ενυδρειο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε λεω να κανω μια δοκιμη. Thanks
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι να φτιαξω ενα ενυδρειο με ενα μικρο κοπαδακι ροδοστομους (10), 2 ζευγαρια Ραμιρεζι και ενα ζευγαρι Αγγελοψαρα. Το ενυδρειο ειναι 120 λιτρα περιπου. Τι λετε? Ενα ζευγαρακι Apistogramma Agassizi χωραει η' ειναι too much?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγγελοψαρα | panos84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 07-11-05 00:08 |
Προτασεις για συμβατους συγκατοικους με αγγελοψαρα | Panagiotis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 17-01-05 00:23 |
ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ? | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-01-05 11:24 |
Μικρα Αγγελοψαρα... | apollon | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 09-06-03 01:29 |