|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας εχω ενα ενυδρειο 30 λιτρων οπως μερικοι απο εσας γνωριζουν και με εχουν βοηθησει..σκοπευω να το ξαναστησω και να βγαλω το φιλτρο βυθου,εχετε να μου προτεινετε ενα καλο εσωτερικο φιλτρο για εναν μονομαχο; ΥΓ δεν προκειται για τρολλ,σας ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ενα μονομαχο φτανει το HAILEA RP-200
ΥΓ δεν προκειται για τρολλ
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχ σε ευχαριστω..και για υποστρωμα τι μου προτεινεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπεζ χοντρη χαλαζιακη αμμο
|
|||
|
|||
![]()
Αμμο υγειινης για παπαγαλους μπορω να βαλω;
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι,πηγαινε στην θάλασσα και μάζεψε λιγακι αμμο...
|
||||
|
||||
![]()
Θα βγάλει φτερά ο μονομάχος
![]() ![]() Πέρα από τη πλάκα γιατί κάνεις τα πράγματα περίπλοκα? Που να ξέρουμε εμείς τι είναι αυτή η άμμος για παπαγάλους, τι περιέχει και πως θα επηρεάσει τις παραμέτρους του νερού ? ![]() Πάρε χαλαζιακή άμμο χονδρόκοκκη ή ψιλό χαλαζιακό χαλίκι που εύκολα θα βρεις και δεν είναι ακριβά. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη φιλτρου | Giorgos_89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 24-12-15 17:05 |
Βοηθεια για επιλογη κυκλοφορητη-διαταξη φιλτρου | alchemist | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-11-15 18:42 |
βοηθεια στην επιλογη φιλτρου | prospathw | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 05-01-11 15:32 |
Επιλογη φιλτρου | Red crystal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 18-06-10 13:10 |
επιλογη φιλτρου | gogos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-04-08 10:04 |