|
![]() |
#1 |
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΡΙ ΟΓΚΟΥ ΣΕ ΛΙΤΡΑ
![]() Αξιολόγηση:
![]() |
|
Εμφανίσεις: 2763
|
|
|||
|
|||
![]()
Το χρήσιμο θα ήταν να σου δίνει αποτέλεσμα από δεξαμενές με περίεργα σχήματα (εξάγωνο, οκτάγωνο, τρίγωνα κτλ) και όχι για τα κλασικά ορθογώνια παραλληλόγραμμα που η μέθοδος είναι γνωστή σε όλους. Νομίζω όμως ότι εδώ μέσα κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αυτό που λέω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλή γεωμετρία παιδιά
Μήκος Χ Πλάτος Χ Υψος Και αν το πάρουμε πιο γενικά Εμβαδόν Χ Υψος για αυτό αν έχουμε παράξενα σχήματα, τα χωρίζουμε σε επιμέρους (Τρίγωνα, Παραλληλόγραμμα , Κυκλικούς τομείς κλπ), βρίσκουμε το εμβαδόν του κάθε σχήματος, προσθέτουμε όλα τα εμβαδόν και πολλαπλασιάζουμε επί το ύψος
|
|||
|
|||
![]()
http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
Δίνει αποτέλεσμα από δεξαμενές με περίεργα σχήματα (εξάγωνο, οκτάγωνο, τρίγωνα κτλ) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ογκος σε χρυσοψαρο. | antegeia7 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 32 | 29-02-16 13:28 |
ογκος η κατι αλλο;; | ScorpionGr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 05-07-14 06:44 |
ογκος φιλτρου | thanasis76 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 30-01-10 12:01 |