|
|||
|
|||
![]()
δεν ξέρω αν είναι τόσο σοβαρό ώστε να αξίζει να ανοίξω θέμα αλλά εμένα με ταλαιπωρεί αρκετά κ θα χρειαστώ την εμπειρία σας ακόμη μια φορά.
δεν μπορώ με τπτ να κρατήσω κολλημένο τον θερμοστάτη στο τζάμι. μέρα παρά μέρα ξεκολλάει κ πρέπει να βάζω χέρια μέσα να καθαρίζω τις βεντούζες κ να τον ξανακολλάω. σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω την κόλλα που χρησιμοποίησα για την moss αλλά δεν ξέρω αν θα κολλήσει στο βρεγμένο τζάμι. υπάρχει καμιά λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα ? ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με θερμοστάτη | Ερρικος Αντωνιαδης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-06-13 13:48 |
Πρόβλημα με βεντούζες φίλτρου | aggelospgr2010 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 09-09-11 19:05 |
Μήκος θερμοστάτη... | QS-Plan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 18-01-11 23:48 |
Eίδος Θερμοστάτη | EvanAquarist | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-06-10 08:46 |
Εσωτερικό Φίλτρο και Βεντούζες | nezard | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 25-11-08 10:48 |