|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα ενυδρειάκι 30 Lt, εδώ και κάποιες εβδομάδες με έναν αρσενικό μονομάχο. Το ενυδρείο έχει φίλτρο και θερμοστάτη και ως υπόστρωμα έχει χαλαζιακή άμμο.
Θέλω να φτιάξω μερικές κρυψώνες για το ψαράκι μου, αλλά ως αρχάρια δεν ξέρω τι φυτά να επιλέξω. Ιδανικά θα ήθελα κάποια ευκολά αλλά και κατάλληλα φυτα γιατι προς το παρόν ο κακόμοιρος κρύβεται κοντά στο φίλτρο. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο έιδος απο σαλιγκαράκια που να είναι συμβατά για να έχει λίγο παρεούλα. Θα προτιμούσα κάποια που να μην αναπαράγονται ανεξέλεκτα ή που να προσπαθουν να βγουν απο το ενυδρείο. Σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά.... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση μονομάχο-ενυδρείου | almost | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 23-09-10 12:01 |
Επιλογή ενυδρείου μονομάχου | stelios_ant | Bettas | 14 | 23-04-10 08:57 |
Παρουσίαση Ενυδρείου 25 Λίτρων για Μονομάχο | aggelospgr2010 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 12 | 19-01-10 07:42 |
Παρουσίαση Ενυδρείου με Μονομάχο | tsikis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 13 | 02-03-07 15:24 |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |