|
|
||||
|
||||
![]()
εχτες παρατηρησα οτι ενα χρυσοψαρο που εχω στο ενυδρειο μου για το στρωσιμο ειχε ενα ημιδιαφανο κυκλακι 3 χιλιοστων στην ακρη της ουρας του.
κοιταξα πιο προσεκτικα κ ειδα οτι ηταν καποιου ειδους παρασιτο!!!!!!!!!!! εκανα το εξης λοιπον,το εβγαλα απο το ενυδρειο το ψαρι πηρα ενα τσιμπιδακι κ του το εβγαλα κ τωρα ολα καλα.σαν διαφανο τσιμπουρι ηταν. μου λετε πως βρεθηκε αυτο στο ενυδρειο μου??δεν ειχα αλλα ψαρια πριν!!! υπαρχει κινδυνος τωρα??τι να κανω????????????? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό θα ήταν να είχαμε μία φωτογραφία... Μπορείς να ψάξεις στο Internet για την συμπτωματολογία και να καταλήξεις στο τί είδους παράσιτο έιναι και πώς καταπολεμάται. Πάντως δεν αποκλείεται το παράσιτο αυτό να προϋπήρχε στο ψάρι όταν το αγόρασες και να αναπτύχθηκε τώρα...
Φιλικά, PS: Μήπως το παρόν θα ήταν καλό να μεταφερθεί στο "Ασθένειες..."???
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχεις δικιο στο ασθενειες επρεπε να ειναι.
φωτογρφια δυστυχως δεν μπορω να στειλω... μηπως εχει συμβει σε καποιον απο εσας??? ανησυχω για το οταν θα μπουν τα αλλα ψαρια!!! εχω απελπιστει!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ψυχραιμια...
ειναι συχνό φαινόμενο να έχουν τα χρυσόψαρα παράσιτα. αν ο ξαναδεις θα πρεπει να παρθουν πιο δραστικά μέτρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως ήταν διάφανο γκριζο καφέ σε σχήμα τσιμπούρι; Σαν ψείρα μου κάνει. Μάλλον το πήρες με το ψάρι δωράκι...
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ακριβως ετσι ηταν!!!
υπαρχει καποιος κινδυνος για το ενυδρειο η για το ψαρι?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:10 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Greek Aquarist's Boards Suggestions | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:39 |