|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πηγα να παρω το Power4 αλλα μου ειπαν οτι ειναι και καλα παλια ονομασια και τωρα εχει αλλαξει κλπ(με δουλεψαν με λιγα λογια) και μου εδωσαν το Geo Gold που ειναι το ιδιο και καλα...ισχυει??
http://www.hellafarm.gr/files/prds/f...H3XeI5AIhc.pdf |
|
||||
|
||||
![]()
Σίδηρος (Fe): 4%, Μαγνήσιο (Mg): 5.4%, Μαγγάνιο (Mn): 4%, Ψευδάργυρος (Zn): 1.5%, Χαλκός (Cu): 1.5%, Κοβάλτιο (Co): 0.05%, Βόριο (B): 0.5%, Μολυβδαίνιο (Mo): 0.1%
αυτα εχει το power 4 εμενα τα ίδια μου φαίνονται, Τι εχει μεσα το ενυδρειο που θα το βαλεις? Θα το διαλύσεις σε απεσταγμενο νερο? κ ποσα γραμμάρια σε ποσα ml διαλύεις? |
|
|||
|
|||
![]()
co δεν εχει καθολου απο οτι βλεπω το geo gold και το Μgο το geo gold εχει 5% και το power4 5,4%...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ιδια φαινονται δεν νομιζω να υπαρχει πρόβλημα
απο τιμη; το κοβαλτιο δεν νομιζω οτι ειναι θεμα, ειναι για την απορρόφηση του αζωτου στα βολβοδη φυτά.
|
|||
|
|||
![]()
Τα ιχνοστοιχεια geo gold 3,50 euro 50 γρμ
Γενικα 1 κιλο θειικό κάλιο, 1 κιλο Νιτρικό κάλιο, 1 κιλο φωσφορικα και τα ιχνοστοιχεια 50 γρμ 12,50 euro ολα!!!Τωρα απομενει η πραξη εαν ολα δουλεψουν καλα μιλαμε για τρομερή οικονομικη διαφορα απο τα ετοιμα μπουκαλακια διαφορων εταιρειων |
|
|||
|
|||
![]()
Πες μας και το κατάστημα που τα πήρες να το έχουμε κατα νου...καλή τιμή μου φαίνεται...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Traces και Power4 ή Super4 | abrous | Λίπανση Φυτών | 15 | 13-02-17 13:59 |
Gold Ramirezi | dimitrisemm | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 24 | 15-09-10 09:49 |
Blue ή gold ramirezi ?????? | yannis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-05 10:58 |