|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη οι δυο μελανοταινιες μου εχυον τρελαθει στο κυνηγητο(ειναι αρσενικη-θηλυκη)ελεγα μηπως τις χωρισω μπας και δω κανα μωρο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζονται φυτα τυπου κερατοφυλλο.mop plants στα αγγλικα τα λενε αν δεν κανω λαθος.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και μου εκατσε τυχαια αναπαραγωγή σε melanotaenia praecox, μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι εγινε με java moss, ph 6.4, GH 5 KH 4..
Τα spawning mops ειναι φτιαχτά απο ακρυλικό μαλί Ενα κατατοπιστικο αρθρο ειναι αυτό http://www.aquarticles.com/articles/...wning_Mop.html ΟΜΩΣ ειναι βασικό τα spawning mops να μεταφερονται σε άλλο ενυδρείο ωστε να γεννηθούν τα αυγά, γιατι αλλιως τα τρωνε οι γονεις. Δυστυχως τα αυγά δεν φαίνονται οπότε ειναι λίγο άχαρο σπορ... |
|
||||
|
||||
![]()
και ποτε δεν ημουν καλη στα καλλιτεχνικα...
![]() για το μεγεθος του ενυδρειου τι λετε?δε γινεται να βγαλω τους γονεις απο'κει και ν'αφησω τ'αυγα?απο συνθηκες χρειαζονται τιποτα ιδιαιτερο?
|
||||
|
||||
![]()
Ενα εξηνταλιτρο με ενα φιλτρο σπογγου και μπολικη επιπλεουσα java moss ειναι οτι πρέπει. Θα τις δεις να κολυμπανε κατευθειαν. Ταισμα με αρτέμιες.
Το θεμα ειναι οτι οι μελανοταινιες γεννανε συνεχως λιγα αυγα και τα αυγά δεν φαίνονται οποτε μαλλον πρεπει να μεταφερεις τα mops συστηματικά στο αδειο ενυδρειο μεχρι να δεις μικρά.. Διαβασε τι λεει εδώ ο μάστορας.. http://mike-edwardes.members.beeb.net/Mpraecox.html |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |