|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έχω στα σχέδιά μου την κατασκευή ενός νέου ενυδρείου Τανγκανίκα στο οποίο θα φιλοξενήσω τα similis μου και κάτι ακόμα.
Αυτό σχεδιάζω να έχει διαστάσεις 1,20 υ - 50 π - 40 υ. Επειδή τα similis βλέπω ότι πάνω από 20εκ. ύψους κλάνουν μέντες να πάνε ![]() Από την άλλη υπάρχουν τα J. Transcriptus που υπολόγισα ότι θα βάλω αλλά φοβάμαι μήπως είναι λίγο "βαρετά". Τι προτείνετε εσείς; |
|
||||
|
||||
![]()
Paracyprichromis nigripinnis
http://www.seriouslyfish.com/species...s-nigripinnis/ Τα Transcriptus εκτός του ότι δεν κυκλοφορούν ψηλότερα απ' τα similis θα σου τσιμπάνε και τον γόνο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ας κάνω και καμιά ερώτηση παραπάνω: Τα leptosoma τα ξεχνάω σίγουρα; Τα leleupi θα προκαλέσουν πρόβλημα στο γόνο των similis ε; Κάποιο άλλο που θα πρότεινες κι ας μην είναι στυλ nigripinnis ή leptosoma αλλά να μην είναι και θαμμένο στην άμμο; |
|
||||
|
||||
![]()
Κυκλοφορούν αλλά όχι όπως τα γκάπυ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως όσο τα βλέπω σε βίντεο παθαίνω πλάκα πόσο όμορφα είναι. Θα το κοιτάξω για προ παραγγελία όταν είμαι έτοιμος
|
|
||||
|
||||
![]()
τα cyprichromis leptosoma (όχι τα jumbo) δε νομίζω να έχουν προβλημα με το μέγεθος του ενυδρείου σου. ισως όμως να τσιμπανε γόνο από τα similis (κάποιος το ειχε αναφέρει παλιοτερα αν θυμάμε καλά). εγώ θα το επιχειρούσα.
Τα caudopunctatus κινούνται σε όλο το ενυδρείο και το γεμίζουν αλλά δεν ξέρω για συγκατοικηση με similis, μάλλον δεν θα υπάρχει προβλημα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για φυτεμένο 30 λίτρων - Χωρίς Ψάρια | danny | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 07-04-13 14:28 |
Ερώτηση για φίλτρο και ψάρια | dinnos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-12-12 21:25 |
Επίπεδα σιδήρου και Sera... | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-10-08 11:33 |
Βαση ενυδρείου σιδερο με κενα από πάνω.. | GEORGIOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 26-10-07 15:15 |
Ερώτηση για ψάρια | GhostShip | Malawi | 8 | 06-03-07 21:53 |