|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο σχεδον ενος μηνα στρωσιματος, υπομονης, κουρασης, και εξοδων
Νομιζω οτι σχεδον εχω τελειωσει (και λεω σχεδον γιατι αρχες του επομενου μηνα θα μπει καλυτερο φιλτρακι) Εχουμε και λεμε Γυαλα 590x335x490mm Φιλτρο Hailea HL-BT400 Φωτισμος Pl-l 24w 6500k Χαλικακι χαλαζιακο 3-5 εκατοστα εχω στρώσει Ριζα (ετοιμη απο shop) Απο κατοικους 7 Καρδιναλιους 4 guppy (ηταν 7 αλλα μετα την γεννα μας χαιρετισαν 2 θυλικα και μια ειναι σε καραντινα σε 15λιτρο ![]() 2 γλυφτες Gyrinocheilus aymonieri Και δυο μικρα κοκκινα που δεν θυμαμε πως τα λενε :P Απο Φυτα εχουμε και λεμε Anubia Ceratophyllum_Demersum Ηygrophila CorymbosaSiamensis Hygrophila Difformis Hygrophila Polysperma limnophila sessiliflora Ludwigia Mullerti Και κατι valisneria που για καποιο λογο δεν μου ευδοκιμησαν Και Μερικες Φωτογραφιες... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλοδεχομενη καθε καλοπροαιρετη παρατηρηση καθως γραφω μολις αρχισα... Περιπου ενα μηνα διαβαζα, ενα μηνα εστρωσα, και κατεληξα σε αυτο το αποτελεσμα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο αρχαριου για χρυσοψαρα | mavras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-09-14 18:18 |
Αρχαριος με ενυδρειο | agos1212 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-03-13 14:22 |
ενυδρειο 20λτ, αρχαριος | asotos-ios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 18-08-12 18:15 |
ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ - ΑΡΧΑΡΙΟΣ | kostasblue | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 24-01-10 00:10 |
Αρχαριος με σκεψης για Reef ενυδρειο! | kyriakos giorgas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 47 | 25-05-09 20:59 |