|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα κοι 18 εκατοστον,το οποιο το εχω σε 100 λιτρα αλλα τελευταια κανει πολες ζημιες,αν ενδιαφερετε καπιως το χαριζω αλλιως αν το ριξω σε καμια λιμνη θα επιβιωσει ?
Η τη αλλο προτηνετε να το κανω ? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια που εχουμε στα ενυδρεια μας δεν τα ριχνουμε απερισκεπτα σε μια λιμνη και αν επιβιωσει εχει καλως!
Τα αποτελεσματα μιας τετοιας κινησης μπορει να ειναι καταστροφικα για την αλυσιδα της φυσης σε βαθμο που δεν φανταζομαστε! Αν μιλαμε για λιμνουλα τεχνητη σε ενα παρκο πχ αλλαζει αλλα και παλι δεν συνισταται.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ λέω ρίξτο στον Αλιάκμονα. Το πολύ πολύ να γελάνε τα άλλα γριβάδια μαζί του, που θα είναι παρδαλό...
![]() ![]() ![]()
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
|||
|
|||
![]()
Ουτε Αλιακμονες ουτε λιμνες ουτε ποταμια - μονο σε τεχνητη λιμνουλα κανενος παρκου. Δεν το παιρνουν σε κανενα πετσοπ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|