![]() |
#1 |
ποιο test της API να αγορασω?
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλημερα σας.μπορειτε να μου προτεινετε ποιο τεστ της api να αγορασω????
|
|
Εμφανίσεις: 3008
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αμμωνία ; Νιτρικά ; Νιτρώδη ; Σκληρότητες ; PH ; κλπ
|
|||
|
|||
![]()
ναι φιλε μου.ενα πακετο που να συμπεριλαμβανει ολες τις βασικες μετρησεις
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/Aquarium-Pha...item58adac7b9e περιέχει pH, ammonia, nitrite & nitrate, and high range pH
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/API-General-...item1e750509da Η API έχει 2 τεστ για το PH , το χαμηλό από 6 έως 7,6 και το υψηλό (High range) από 7,4 έως 8,8 τι ψάρια έχεις ;
|
||||
|
||||
![]()
Στο master kit δεν περιλαμβανεται τεστ gh και kh. Πρεπει να τα παρεις ξεχωριστα.
Αν παρεις απο ebay (που καλα θα κανεις), πριν κανεις την παραγγελια, κανε μια ερωτηση στον πωληση για την ημερομηνια ληξης των tests. Ειναι πολυ βασικο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το επισημαίνει στην περιγραφή του προιόντος ο πωλητής πως προσπαθεί πάντα να πουλά με τις καλύτερες δυνατόν ημερομηνίες λήξης και όντως τον παραδέχτηκα όταν πήρα το κιτ στα χέρια μου. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο είναι το ποιο ευαίσθητο υγρό τεστ για την αμμωνία; | plin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 01-06-13 12:36 |
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο? | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-08-11 09:06 |
Δοκιμαστικο paludarium 80l-test-test..1-2...test!! | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 60 | 04-08-10 11:31 |
ποιο απιονισμενο νερο να αγορασω???? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 06-09-09 18:52 |
test νερου...ποιο?πως? | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 45 | 07-08-09 23:05 |